Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea NU isi da demisia din nicio functie: Colegii m-au sustinut in unanimitate (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea NU isi da demisia din nicio functie: Colegii m-au sustinut in unanimitate (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat la finalul sedintei PSD convocata la o zi de la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare ca nu va demisiona din nicio functie. Am avut discutie in CEX cu mandatele pe masa. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahontu, nici Ponta, nici altii (VIDEO)

Liviu Dragnea a pus tunurile pe mai multe figuri politice, dar si din servicii dupa condamnarea pe care a primit-o joi. La finalul declaratiilor in care a anuntat ca nu isi da demisia din nicio functie,.

Rovana Plumb, cu LACRIMI iN OCHI despre soarta lui Liviu Dragnea: Sunt om si asa am fost educata (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat, vineri, cu lacrimi in ochi, ca Liviu Dragnea nu trebuie sa demisioneze din nicio functie dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive. Sunt foarte afectata. inainte de.

Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), dupa sentinta lui Liviu Dragnea: Trebuie sa tinem cu dintii de aceasta majoritate

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat joi pentru HotNews. ro, dupa condamnarea in prima instanta de trei ani si sase luni de inchisoare cu executare primita de Liviu Dragnea, ca nu este un lucru placut si partidul va lua act de decizie, adaugand ca nu trebuie sa acceptam jocul adversarilor si ca cei din PSD trebuie sa tina cu dintii de majoritatea parlamentara.

ntalnire informala ntre Liviu Dragnea si liderii din teritoriu naintea Comitetului Executiv. Ce plan are seful PSD pentru sedinta convocata de urgenta, dupa condamnare - surse

Liviu Dragnea ii asteapta pe liderii PSD din teritoriuin biroul sau de la Parlament la ora 14:00 inaintea sedintei CEX, au declarat surse din interiorul partidului pentru Hotnews. ro. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului. De asemenea sursele citate sustin ca s-ar putea lua in discutie si numirea lu Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv este programata la ora 16:00.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor: Cel de-al treilea om in stat are doua condamnari!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor, dupa condamnarea de joi din dosarul Bombonica. Liviu Dragnea nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor: Cel de-al treilea om in stat are doua condamnari! (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor, dupa condamnarea de joi din dosarul Bombonica. Liviu Dragnea nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor.

Theodor Stolojan: Liviu Dragnea trebuie sa-si dea demisia. Dancila stie foarte bine cum sunt priviti la nivelul UE politicienii care au condamnari

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan reactioneaza dur dupa condamnarea liderului, PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive. Potrivit lui Stolojan, Liviu Dragnea .

Primar PSD: Solicit public demisia de onoare a lui Liviu Dragnea

Primarul PSD din orasul Cavnic, judetul Maramures, Vladimir Petrut, cel care a spus ca alesii locali ai PSD sunt obligati sa mearga la mitingul PSD, cere demisia de onoare a lui Liviu Dragnea, dupa ce acesta a .

Val de sustinere pentru Liviu Dragnea: Nu are de ce sa-si dea demisia

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a transmis joi, pe Facebook, ca liderul PSD Liviu Dragnea nu are de ce sa-si dea demisia, deoarece condamnarea nu este definitiva. Ma.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )