Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea: Mai multi parlamentari fugiti la Ponta vor sa se intoarca in PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Mai multi parlamentari fugiti la Ponta vor sa se intoarca in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca mai multi parlamentari social-democrati care au plecat la Pro Romania vor sa se intoarca in PSD. Nu s-au dus multi de la PSD la partidul lui Ponta,. continuă pe Antena3

Theresa May, atacata de parlamentarii britanici si de membri propriului Guvern. I se cere demisia

Mai multi parlamentari britanici conservatori, precum si cativa membri ai Guvernului i-au cerut Theresey May sa demisioneze din functia de prim-ministru din cauza prevederilor incluse in acordul ei de Brexit,.

UPDATE // Momente tensionate intre Theresa May, parlamentarii britanici si membri propriului Guvern pe problema Brexitului. Se cere demisia premierului

Mai multi parlamentari britanici conservatori, precum si cativa membri ai Guvernului i-au cerut prim-ministrului Theresa May sa demisioneze, fiind invocate prevederileincluse in noul acordul de Brexit,.

Documente prezentate de PNL. Turcan: Este dovada ca ultra-populistul Liviu Dragnea ataca multinationale pentru a mai pacali o data electoratul PSD

Liberalii au prezentat marti o serie de documente despre care spun ca reprezinta dovezi ale minciunii si ipocriziei lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepresedintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA in care este actionar fiul sefului PSD face afaceri cu multinationalele pe care le huleste public.

LIVIU DRAGNEA: Indemnizatia speciala pentru parlamentari trebuie eliminata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca indemnizatia speciala pentru parlamentari nu trebuie sa mai existe.

Liviu Dragnea, declaratie surprinzatoare: Trebuie eliminata pensia speciala pentru parlamentari

Liviu Dragnea sustine ca pensiile speciale ale parlamentarilor trebuie eliminate. Stiu ca nu o sa le convina colegilor mei parlamentari, dar eu le spun ca nu se moare din asta. Sunt acele indemnizatii.

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in.

Victor Ponta, despre situatia lui Liviu Dragnea: Chiar dai foc ca Nero la toata Roma? (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca va anunta duminica, dupa alegerile europarlamentare, daca va candida la.

VIDEO Liviu Dragnea, asteptat de cativa protestatari la Dolj: Infractorule, du-te dupa Mazare s-ai grija de el!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a participat miercuri, 22 mai, la inaugurarea lucrarilor drumului expres Craiova - Pitesti. Seful PSD a fost asteptat pe santier de mai multi protestatari.

Liviu Dragnea, declaratie despre statul paralel: Daca astia vor reveni la putere, vor face un sistem mult mai dur decat l-au facut Coldea si Kovesi

Liviu Dragnea sustine ca razboiul cu statul paralel nu este castigat. Liderul PSD considera ca actuala opozitie ar putea instaura un sistem represiv in cazul in care ar ajunge la putere. in 2016, PSD.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3261 seconds )