Libnet.ro
UNICEF

00:06

Liviu Dragnea merge in Arges pentru a calma spiritele, dupa excluderea deputatului mitraliera din PSD Pitesti

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea merge in Arges pentru a calma spiritele, dupa excluderea deputatului mitraliera din PSD Pitesti

Dupa ce luni Comitetul Executiv National al PSD a validat excluderea deputatului Catalin Radulescu din PSD Pitesti si retragerea sprijinului politic al PSD Arges fata de acesta, in conditiile in care parlamentarul argesean contestase excluderea sa, miercuri presedintele partidului, Liviu Dragnea, este asteptat la Pitesti pentru a mai calma spiritele in organizatia judeteana de partid. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea ii raspunde lui Gica Hagi, dupa ce a fost criticat dur

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a raspuns lui Gheorghe Hagi, dupa ce a fost criticat in termeni duri de fostul mare jucator. Eu tin la Gica Hagi si o sa tin la el toata.

Liviu Dragnea: Facem miting pentru familia traditionala

PSD va organiza un miting pentru sustinerea familiei, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Liviu Dragnea a spus ca aceasta este cea mai importanta decizie pe care partidul.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Liviu Dragnea, dupa alegerile de la FRF: E foarte bine ca Federatia Romana de Fotbal si-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbal feminin

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Pitesti, ca un rol important in alegerea conducerii Federatiei Romane de Fotbal FRF) l-au avut cluburile de futsal si de fotbal feminin. Presedintele PSD a respins,.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La.

Liviu Dragnea, dupa ce Macron l-a laudat pe Iohannis: De la cei care vor sa ne dea lectii de suveranitate, le contabilizam, dar nu ne lasam foarte mult influentati (VIDEO)

Liviu Dragnea a luat foc dupa ce Emmanuel Macron l-a laudat pe Klaus Iohannis. Vorbind despre pericolul ascensiunii democratiilor iliberale din Europa si atacurile la independenta justitiei, liderul francez l-a.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Presedintele ANAF a discutat cu Liviu Dragnea despre declaratia unica

Presedintele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Ionut Misa, a declarat astazi, dupa o discutie de aproximativ o ora in biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, ca au discutat aspecte tehnice legate de declaratia unica, informeaza News. ro.

Liviu Dragnea: Premierul nu are nevoie de sfaturile lui Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca partidul il va sprijini pe ministrul Justitiei Tudorel Toader daca acesta va face vreun demers dupa ce presedintele Klaus Iohannis va anunta daca o revoca sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )