Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea, mesaj dupa mitingul de la Craiova: Legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj dupa mitingul de la Craiova: Legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a multumit celor care au fost prezenti la mitingul de la Craiova pentru a-i sustine pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare. Le multumesc din suflet celor peste 45. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj de multumire pentru oltenii de la mitingul PSD: A fost o dupa-amiaza pe care nu o voi uita. E clar ca va doriti sa fiti reprezentati de patrioti in UE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa le multumeasca participantilor de la mitingul de vineri din Craiova, la care social-democratii si-au lansat candidatii la alegerile.

Liviu Dragnea, mesaj pe tema candidaturii la alegerile prezidentiale

La o zi dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca este pregatit sa candideze la alegerile prezidentiale din partea Puterii, si presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus jurnalistilor.

DRAGNEA, DUPA MITINGUL DE LA CRAIOVA: Le multumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni veniti sa sustina candidatii PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a multumit ieri, intr-o postare pe Facebook, celor care au participat la mitingul PSD de la Craiova, despre care sustine ca au fost 45. 000, spunand ca acestia le-au aratat adversarilor ca legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata.

Liviu Dragnea, baie de multime la mitingul PSD. Este insotit si de Irina Tanase, partenera sa de viata

Mitingul PSD de la Craiova a inceput. Sunt prezenti cateva zeci de mii de militanti ai partidului. Participa la miting presedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu, Rova.

Liviu Dragnea a anuntat la Craiova ca urmeaza sa se insoare cu Irina Tanase. Cui le-a cerut sa-i fie nasi de cununie

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova in fata oamenilor adunati la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, presedintele social-democratilor a anuntat ca se va casatori.

Liviu Dragnea a anuntat la Craiova ca urmeaza sa se insoare cu Irina Tanase. Cine le vor fi nasi de cununie

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova in fata oamenilor adunati la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, presedintele social-democratilor a anuntat ca se va casatori.

Subiectele zilei: Un oficial ucrainean avertizeaza: Rusia pregateste un razboi la scara larga in Europa; Liviu Dragnea incurajat de sustinatorii PSD la Craiova/ Chiar daca te aresteaza, sa nu renunti, ca venim si te scoatem de acolo; Un milion de tineri

Drama romanilor care sufera de o boala genetica rara si extrem de grava: Tratamentul incetineste boala. Nu mori in trei ani, ci in cinci. O boala ereditara extrem de grava. Un milion de tineri lipsesc din statistici. Ne uitam spre piata muncii, care este grav afectata. Un milion.

Dragnea le multumeste pe Facebook participantilor la mitingul din Craiova: Ati aratat adversarilor ca legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a multumit sambata, intr-o postare pe Facebook, celor care au participat la mitingul PSD de la Craiova, despre care sustine ca au fost 45. 000, spunand ca acestia le-au aratat adversarilor ca legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Craiova: Mi-ati spus Liviule, chiar daca te aresteaza, noi venim si te scoatem!

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a adresat multimii la finalul mitingului electoral convocat in centrul orasului Craiova vineri, 12 aprilie.

Mesajul lui Liviu Dragnea la mitingul PSD din Craiova

Mesajul lui Liviu Dragnea la mitingul PSD din Craiova: Asta e partidul pe care Iohannis si clica lui vrea sa-l distruga. ) Multi mi-ati spus: Liviule, nu te lasa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )