Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Dragnea, mesaj de multumire pentru oltenii de la mitingul PSD: A fost o dupa-amiaza pe care nu o voi uita. E clar ca va doriti sa fiti reprezentati de patrioti in UE

B1 B1,
Liviu Dragnea, mesaj de multumire pentru oltenii de la mitingul PSD: A fost o dupa-amiaza pe care nu o voi uita. E clar ca va doriti sa fiti reprezentati de patrioti in UE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa le multumeasca participantilor de la mitingul de vineri din Craiova, la care social-democratii si-au lansat candidatii la alegerile. continuă pe B1

Liviu Dragnea, baie de multime la mitingul PSD. Este insotit si de Irina Tanase, partenera sa de viata

Mitingul PSD de la Craiova a inceput. Sunt prezenti cateva zeci de mii de militanti ai partidului. Participa la miting presedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu, Rova.

Liviu Dragnea, mesaj pe tema candidaturii la alegerile prezidentiale

La o zi dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca este pregatit sa candideze la alegerile prezidentiale din partea Puterii, si presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus jurnalistilor.

Liviu Dragnea le-a cerut Olgutei Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi. Ce raspuns a primit

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la mitingul PSD, ca, in cazul in care va fi lasat in pace, doreste ca Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sa fie nasii lui de cununie la nunta cu Irina.

Firea o da la pace cu Dragnea: ce mesaj i-a adresat liderului PSD

Dupa aproximativ sase luni de conflict deschis cu Dragnea si echipa sa de la Guvern, Firea a facut un apel la liderul PSD pentru ajungerea la un consens. Mesajul primarului general de miercuri seara s-a adresat in egala masura lui Liviu Dragnea, premierului Viorica Dancila si ministrului Finantelor Eugen Teodorovici. in declaratia preluata de [] .

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Socialistii europeni anunta inghetarea relatiilor cu PSD

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanishev, a anuntat, in cadrul reuniunii liderilor socialisti la Bruxelles, ca relatiile cu PSD, partidul condus de Liviu Dragnea, sunt inghetate pana la alegerile europarlamentare, se arata.

Liviu Dragnea, teorie-soc: De ce este atacata coalitia PSD-ALDE de la Bruxelles

Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca liderii europeni au lansat un atac asupra coalitiei de guvernare PSD-ALDE deoarece aceasta este cea care a luat o serie de masuri fiscale care afecteaza.

De ce nu-l ajuta pe Liviu Dragnea amanarea deciziei Curtii Constitutionale

Liderul PSD ar fi avut nevoie de o decizie favorabila astazi din partea Curtii Constitutionale in cazul contestatiei formulatede Florin Iordache pe tema completelor de trei judecatori de la ICCJ, si nu de o amanare pana pe 19 aprilie. Asta pentru a scapa de condamnarea in prima instanta in dosarul angajarilor fictive. in acest dosar, Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta luni, 15 aprilie cand are loc ultimul termen.

Ce spune Liviu Dragnea privind o eventuala candidatura la Presedintie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Craiova, referitor la o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ca, daca o sa aiba posibilitatea fizic, se va mai gandi. Daca o sa.

Raluca Turcan (PNL): Liviu Dragnea nu a facut NIMIC pentru fostii detinuti politici. Ei nu au fost detinuti pentru ca au fost INFRACTORI

Liviu Dragnea nu a facut nimic pentru fostii detinuti politici si deci nu are niciun drept sa se foloseasca de suferinta acestor oameni, a precizat prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, intr-o postare pe.

Mesajul lui Liviu Dragnea la mitingul PSD din Craiova

Mesajul lui Liviu Dragnea la mitingul PSD din Craiova: Asta e partidul pe care Iohannis si clica lui vrea sa-l distruga. ) Multi mi-ati spus: Liviule, nu te lasa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )