Libnet.ro
UNICEF

13:16

Liviu Dragnea, mesaj pentru romani: Le doresc sanatate, impliniri si fericire alaturi de cei dragi

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj pentru romani: Le doresc sanatate, impliniri si fericire alaturi de cei dragi

Liviu Dragnea a postat pe contul personal de Facebook doua mesaje pentru cei care sarbatoresc Pastele Catolic, dar si un mesaj de Florii pentru crestinii ortodcsi. Crestin-ortodocsii sarbatoresc a. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj la ceas de seara: Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei care defaimeaza zi de zi Romania

Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre masurile luate de PSD si ii ataca pe adversarii politici. Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei.

Liviu Dragnea, replica pentru adversarii politici: Le este frica ca am putea sa reusim

UPDATELiviu Dragnea, liderul social-democratilor a tinut un discurs in ceea ce priveste adversarii politici, dar si programele pe care acestia le-au realizat si planurile pe care Partidul Social Democrat le .

Liviu Dragnea, dupa vizita in Botosani: Am intalnit romani adevarati, care mi-au spus ca traiesc mai bine

Liviu Dragnea a postat pe retelele de socializare un mesaj dupa vizita in Botosani, amintind de programele pentru aceasta zona pe care PSD le-a aprobat si finantat. Astazi, am intalnit la Botosani.

Liviu Dragnea: Orban, intre doua mandoline, a spus ca el vrea sa desfiinteze legea salarizarii pe care am facut-o noi

Liderul PSD Liviu Dragnea a acuzat liberalii ca vor sa blocheze programele de dezvoltare ale Romaniei si ca doresc desfiintarea legii salarizarii. Exista aproape 13 mii de proiecte de dezvoltare pentru.

VIDEO Dancila: Nu o sa fac niciun pas inapoi. Am o datorie fata de romani, fata de tara mea si fata de Liviu Dragnea

La primul miting electoral alaturi de Liviu Dragnea, Viorica Dancila le-a spus pesedistilor ca nu o sa faca niciun pas inapoi pentru ca are o datorie fata de romani si fata de tara, dar si fata de Liviu Dragnea.

VIDEO Protest la Iasi inaintea mitingului PSD. Mesaj pentru Dragnea: Bine ai venit, nimicule, in Moldova

Proteste la Iasi inaintea mitingului PSD la care participa Liviu Dragnea, Viorica Dancila si mai multi ministri. Zona in care sunt manifestantii e imprejmuita.

Liviu Dragnea: De ce ar trebui romanii sa manance produse agroalimentare mai proaste decat cele din Vest? Noi suntem cobaii Europei? Noi suntem poporul pe care ei au hotarat sa faca experimente?

Aflat la Botosani, Liviu Dragnea a vorbit din nou despre dublul standard din Uniunea Europeana privind produsele alimentare. Liderul PSD a declarat ca romanii nu trebuie sa manance produse agroalimentare mai.

Cum arata noua strategie a PSD: fanfare si tarafuri pentru ca Liviu Dragnea sa nu auda huiduielile

Liviu Dragnea a fost primit in Moldova cu proteste anti-PSD si ironii. Pentru a distrage atentia de la manifestatiile anti-Dragnea, PSD-istii au adus la evenimente o fanfara sau un taraf, iar cand nu s-a putut, au dat muzica la difuzoare cat de tare au putut.

Ce meserie are, de fapt, Irina Tanase, iubita cu 30 de ani mai tanara a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anuntat de curand ca se casatoreste. Va face asta cu Irina Tanase, iubita mai tanara cu trei decenii. Cu ce se ocupa insa ea? Liviu Dragnea si Irina Tanase se cunosc dn vremea in care ea era studenta. in prima faza, profesional, ea i-a fost asistenta acestuia. Pe atunci, Liviu Dragnea conducea [] .

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa o felicit pe doamna prim-ministru pentru modul cum rezista la atacuri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis felicitari premierului Viorica Dancila pentru modul cum rezista la toate atacurile la adresa sa, transmitand si Guvernului aprecieri pentru ceea ce realizeaza.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )