Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Moldova a fost mintita si exploatata electoral pana acum. I-ati auzit vreodata pe Iohannis si clica lui vorbind vreodata de patriotism?

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Moldova a fost mintita si exploatata electoral pana acum. I-ati auzit vreodata pe Iohannis si clica lui vorbind vreodata de patriotism?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut participantilor la mitingul electoral organizat joi in comuna suceveana Dumbraveni sa ii sustina pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare pentru ca sunt. continuă pe Antena3

Instanta suprema respinge cererea DNA de devansare a termenului de judecata in dosarul in care este judecat Liviu Dragnea

Curtea Suprema a respins, joi, cererea DNA de preschimbare a termenului de judecata in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu.

Liviu Dragnea: in toamna, eliberam tara de capusa numita Iohannis

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat joi, intr-un miting electoral organizat in localitatea suceveana Dumbraveni, ca o sa anunte daca va candida sau nu la alegerile.

Liviu Dragnea: I-ati auzit pe Iohannis si clica lui vorbind de patriotism? Le e frica, le place sa fie slugi / Niciun strain nu va muri de dragul Romaniei

In anul viitor, pensiile vor fi cel putin duble si nu vorbesc de pensiile speciale, a promis Liviu Dragnea, in timpul mitingului electoral din Dumbraveni, judetul Suceava. Cu aceasta ocazie, el a tinut.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis. Vor sa ne inchida gura pentru ca noi scoatem la iveala toate abuzurile lor

Aflat la Suceava, la un miting electoral, Liviu Dragnea i-a raspuns atacurilor lui Iohannis. Liderul PSD a declarat ca le e frica pentru ca noi scoatem in fiecare zila iveala toate abuzurile.

Eugen Tomac (PMP): Tudorel Toader a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea. Sunt convins ca va ramane ministru pana pe 27 mai (VIDEO)

Tudorel Toader a fost folosit total si a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea, a declarat Eugen Tomac, pentru B1 TV. Presedintele PMP mai crede ca Toader va ramane ministru al Justitiei.

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor. Seful PSD e la un pas de sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Cele trei variante posibile, explicate de avocat

Liviu Dragnea ar urma sa fie audiat astazi la instanta suprema in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Acest termen ar putea fi ultimul, iar instanta sa ramana in pronuntare si sa dea sentinta intr-o saptamana sau doua, fiind cea mai plauzibil scenariu, a explicat pentru HotNews. ro Toni Neacsu, unul dintre avocatii din dosar. Apararea va cere un nou termen, pana la decizia din 19 aprilie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori. Dragnea, intampinat de protestatari, dar si de sustinatori la Curtea Suprema / Jandarmii au pus garduri de protectie.

Liviu Dragnea, asteptat azi in fata judecatorilor. Seful PSD e la un pas de sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Cele trei variante posibile, explicate de avocat

Liviu Dragnea ar urma sa fie audiat astazi la instanta suprema in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Acest termen ar putea fi ultimul, iar instanta sa ramana in pronuntare si sa dea sentinta intr-o saptamana sau doua, fiind cea mai plauzibil scenariu, a explicat pentru HotNews. ro Toni Neacsu, unul dintre avocatii din dosar. Apararea va cere un nou termen, pana la decizia din 19 aprilie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori.

Ion Cristoiu: Condamnarea lui Liviu Dragnea va fi amanata pana dupa prezidentiale

Ion Cristoiu e de parere ca atat Klaus Iohannis, cat si Liviu Dragnea, vor candida la alegerile prezidentiale. Jurnalistul a mai spus ca condamnarea presedintelui PSD va fi amanata pana dupa.

Ion Cristoiu: Condamnarea lui Liviu Dragnea va fi amanata pana dupa prezidentiale

Ion Cristoiu e de parere ca atat Klaus Iohannis, cat si Liviu Dragnea, vor candida la alegerile prezidentiale. Jurnalistul a mai spus ca condamnarea presedintelui PSD va fi amanata pana dupa.

Tensiuni intre Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila: OUG pe Codurile penale trebuie adoptata pana la 20 mai

Liderul PSD, Liviu Dragnea, intentioneaza sa o schimbe pe Viorica Dancila din functia de prim-ministru daca Guvernul nu va adopta ordonanta de urgenta cu modificari la Codurile Penale. Ar fi al treilea premier schimbat dupa Sorin Grindeanu si Mihai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )