Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, nou discurs cu atacuri directe la Klaus Iohannis: Am constatat ca ii e lene si sa vorbeasca

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, nou discurs cu atacuri directe la Klaus Iohannis: Am constatat ca ii e lene si sa vorbeasca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, in discursul sustinut la Snagov, noi atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea a spus ca a constatat ca lui Iohannis ii e lene si sa vorbeasca, reactie la faptul ca seful statului s-a oprit de mai multe ori in timpul discursului de la Summitul PPE pentru a-si recupera vocea. Este cel mai recent dintre atacurile pe care seful PSD le-a lansat in ultima vreme la adresa presedintelui Iohannis, acestea venind pe fondul speculatiilor ca si-ar dori sa fie candidatul coalitiei la prezidentiale. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, prima reactie la criticile lui Klaus Iohannis: Lenesul de la Cotroceni, cand se mai trezeste, zice Ce rau pot sa mai fac azi?

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis in care a criticat PSD-ul. Stire in curs .

Liviu Dragnea, la adresa lui Iohannis: Ce suflet sa ai? Cat de crud, cat de veninos sa fii?

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni, spunand ca, dupa parerea lui, doarme toata ziua, evitand sa faca prea mult efort. Lenesul ala de la Cotroceni, cand se mai.

Liviu Dragnea, atac la Opozitie: Vor ca romanii sa fie chiriasi in propria tara, sclavi pe plantatie. Ciolos a pregatit tara sa fie facuta cadou

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat din nou Opozitia, vineri, intr-un discurs la Dambovita, unde a spus despre USR ca isi doreste sa-i transforme pe romani in chiriasi in propria tara, evental poate sclavi. Dragnea nu l-a iertat nici pe presedinte, spunand ca atunci cand lenesul de la Controceni se trezeste, zice ce rau pot sa fac astazi.

Parlamentul voteaza iar bugetul pe 2019. Liviu Dragnea a anuntat deja ca nu va face nicio modificare

Legea bugetului de stat pe anul 2019 va trece iar prin Parlament, la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis. Desi seful statului a subliniat ca doreste un buget sanatos pentru Romania, motiv pentru care.

Liviu Dragnea, atac dur la miscarea sieu: Totul este circ. Noi facem autostrazi. Ei tipa. Ce spune despre Stefan Mandachi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe initiatorul miscarii sieu, omul de afaceri Stefan Mandachi, afirmand ca ar fi circari condusi de lenesi, sugerand ca presedintele Klaus Iohanis ar fi in spatele actiunii de protest.

Florin Calinescu, mesaj dur catre Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe initiatorul miscarii sieu ca face circ: Tu treci la aprozare si napolitane

Florin Calinescu 62 de ani) l-a criticat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea 56 de ani) pentru declaratia facuta la adresa initiatorului campaniei Romania vrea autostrazi, pe care l-a acuzat ca face circ.

Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa Guvernului: Unii politicieni sunt tributari reflexelor comuniste, autoritariste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat miercuri un nou atac la adresaGuvernarii PSD-ALDE. Seful statului a precizat, in cadrul Galei MERITO, ca sectorul privat, atat de defaimat mai nou de unii politicie.

Liviu Dragnea, pus pe glume: La Teleorman in Casa de Cultura este si mai frig decat aici. Eu sunt de vina, evident

Liviu Dragnea, presedintele PSD, participa la conferinta de alegeri de la Dambovita, iar in sala unde se tine evenimentul este foarte frig. Dragnea a tinut sa faca o gluma si a spus ca nici nu se compara cu.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea: Liderul PSD este inca la spital

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit surselor din apropierea sa. Presedintele Camerei Deputatilor a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a acuzat.

Liviu Dragnea, mesaj de pace catre Gabriela Firea: Relatia este in refacere

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat sambata, la Snagov, ca relatia cu Gabriela Firea este in refacere si o discutie in urmatoarea perioada poate sa fie benefica, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )