Libnet.ro
UNICEF

19:32

Liviu Dragnea pierde procesul indreptat impotriva procurorului de caz din Dosarul Tel Drum

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea pierde procesul indreptat impotriva procurorului de caz din Dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a pierdut, miercuri, procesul intentat impotriva Inspectiei Judiciare, care viza activitatea procurorului de caz din Dosarul Tel Drum, Alexandra Lancranjan. Decizia Sectiei de Contencios a Curtii de Apel Bucuresti poate fi atacata cu recurs la inalta Curte. continuă pe Adevărul

inca o decizie a instantei defavorabila lui Liviu Dragnea El pierde procesul in care il reclama pe procurorul din dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea - condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare si incarcerat la Penitenciarul Rahova - a primit o noua decizie defavorabila in instanta, de acesta data din partea Curtii de Apel Bucuresti. Aceasta i-a respins solicitarea ca Inspectia Judiciara sa o cerceteze pe procuroarea DNA Alexandra Lancranjan, care instrumenteaza dosarul Tel Drum.

Instanta amana pentru a treia oara decizia in procesul deschis de Liviu Dragnea impotriva procurorului de caz

Curtea de Apel Bucuresti a amanat a treia oara, pentru 22 ianuarie, pronuntarea in dosarul pe care Liviu Dragnea l-a deschis in contencios administrativ impotriva unei rezolutii semnate de procuroarea Alexandra Lancranjan in dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare: Recursul in casatie a fost respins de inalta Curte de Casatie si Justitie

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins recursul in casatie depus de Liviu Dragnea impotriva condamnarii de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in dosarul angajarilor fictive de.

inalta Curte ar putea solutiona astazi recursul in casatie formulat de Liviu Dragnea

Un complet de 5 judecatori de la inalta Curte este asteptat sa pronunte, marti, decizia cu privire la recursul in casatie declarat de Liviu Dragnea impotriva deciziei de condamnare.

Omul de incredere al lui Liviu Dragnea, atac murdar la fiul fostului sef PSD. Valentin Dragnea, in pericol de a fi executat silit |EXCLUSIV

Astazi, completul de judecata a respins cererea de eliberare conditionata a lui Liviu Dragnea, care ramane in spatele gratiilor cel putin pana in luna octombrie a acestui an, atunci cand va putea inainta o noua cerere de eliberare conditionata. Vestile proaste nu se termina insa aici. Fostul presedinte al PSD a fost tradat recent chiar .

Cum ar fi murit tatal lui Liviu Dragnea. Rudele si cunoscutii au dezvaluit secretul rusinos al fostului lider PSD

Dumitru Dragnea, tatal fostului presedinte PSD, fusese seful postului de Militie din Islaz la sfarsitul anilor 70. Casa unde Liviu Dragnea a deschis unul din multele baruri, in anii 90, se afla chiar peste drum de cladirea Politiei, la etajul careia locuise familia Dragnea. Cum ar fi murit tatal lui Liviu Dragnea Liviu Dragnea s-a .

INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE A RESPINS RECURSUL Liviu Dragnea ramane in inchisoare

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, ramane in spatele gratiilor, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a res-pins, ieri, recursul in casatie depus de acesta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Judecatorii au respins eliberarea lui Liviu Dragnea. Avocat: Legal, recursul trebuia admis

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti recursul in casatie depus de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea Suprema a respins recursul fostului sef al PSD

Judecatorii instantei supreme au respins ca nefondat recursul in casatie formulat de fostul lider PSD Liviu Dragnea in dosarul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Ramane inchis la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea ramane in spatele gratiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3794 seconds )