Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dl. Liviu Dragnea nu prea are motive de bucurie. Si nu doar ca urmare a condamnarii pronuntate ieri!

Adevărul Adevărul,
Dl. Liviu Dragnea nu prea are motive de bucurie. Si nu doar ca urmare a condamnarii pronuntate ieri!

Chiar daca e adevarat ca dl. Liviu Dragnea se bucura de raul doamnei Firea, de rusinea incercata de aceasta in clipa in care si-a vazut orgoliul facut zob de huiduielile incasate pe merit pe Arena Nationala, presedintele PSD nu se prea poate bucura de propriul lui bine. Pentru simplul motiv ca acesta nu prea mai exista. Cel putin deocamdata. continuă pe Adevărul

Val de sustinere pentru Liviu Dragnea: Nu are de ce sa-si dea demisia

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a transmis joi, pe Facebook, ca liderul PSD Liviu Dragnea nu are de ce sa-si dea demisia, deoarece condamnarea nu este definitiva. Ma.

Mircea Badea, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-am bucurat mult pentru un motiv azi. Cat de putini au fost

Mircea Badea a declarat, joi seara, la Sinteza Zilei, ca totusi a fost un motiv de bucurie pentru ziua de astazi, desi Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare. Numarul protestatarilor din Piata.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor: Cel de-al treilea om in stat are doua condamnari!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor, dupa condamnarea de joi din dosarul Bombonica. Liviu Dragnea nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor: Cel de-al treilea om in stat are doua condamnari! (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor, dupa condamnarea de joi din dosarul Bombonica. Liviu Dragnea nu mai poate ramane in fruntea Camerei Deputatilor.

Tezele din iunie ale lui Liviu Dragnea

Epoca de aur a lui Nea Nicu nu e istorie. A luat-o cu imprumut Liviu Dragnea sa o duca mai departe. Nu stiu sa fi fost aplauze, dar sigur a fost unanimitate pentru tezele din iunie ale sefului PSD care, in doar opt minute, cat i-a durat discursul, ne-a pus in fata o Romanie dupa sufletul sau.

Imagini halucinante cu sefa DNA, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Imaginea zilei o arata pe Laura Codruta Kovesi, la doar cateva ore dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Va reamintiti pozele pe care cu totii trebuia sa le facem la sfarsit de an scolar, cu coronita si.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Decizia nu e definitiva. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodana, a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

ntalnire informala ntre Liviu Dragnea si liderii din teritoriu naintea Comitetului Executiv. Ce plan are seful PSD pentru sedinta convocata de urgenta, dupa condamnare - surse

Liviu Dragnea ii asteapta pe liderii PSD din teritoriuin biroul sau de la Parlament la ora 14:00 inaintea sedintei CEX, au declarat surse din interiorul partidului pentru Hotnews. ro. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului. De asemenea sursele citate sustin ca s-ar putea lua in discutie si numirea lu Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv este programata la ora 16:00.

Victor Ponta: Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei

Victor Ponta are o reactie exploziva dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angaj[rilor fictive. Dandu-se exemplu personal, fostul premier ii cere demisia de onoare lui Dragnea din functia de.

Liderii PSD au decis: Il sustin in continuare pe Liviu Dragnea in toate functiile pe care le detine. Dragnea: Raman la conducerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat PSD) au decis vineri, in cadrul intalnirii pe care au avut-o, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea, atat in functia de presedinte al partidului, cat si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )