Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene, in dosarul in care contesta conducerea PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene, in dosarul in care contesta conducerea PSD

Liviu Dragnea ar putea afla joi decizia Curtii de Apel Bucuresti in dosarul prin care cere dizolvarea PSD-ului. Fostul lider PSD invoca dosarul angajarilor fictive, cel care l-a dus in spatele gratiilor de la. continuă pe Antena3

Procesul in care Darius Valcov a fost condamnat la 8 ani de inchisoare se suspenda. Curtea Suprema sesizeaza Curtea de Justitiei a UE

Curtea Suprema a propus sesizarea din oficiu a Curtii de Justitie a Uniunii Europene in dosarul in care fostul consilier al premierului Dancila a facut apel al condamnarea la opt ani de inchisoare. Dupa modelul dosarului Elenei Udrea, judecatorii vor sa afle daca decizia CCR privind completele specializate incalca legislatia comunitara. Valcov ar fi dorit reluarea procesului de la zero pe baza deciziei CCR.

inalta Curte suspenda judecarea dosarului lui Valcov si sesizeaza Curtea de Justitie a UE in problema completelor specializate

Completul de 5 judecatori de la Curtea Suprema care solutioneaza apelul lui Darius Valcov impotriva sentintei de 8 ani de inchisoare pentru coruptie a decis, joi, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene in cazul deciziei CCR privind completele de 3 judecatori specializate.

Liviu Dragnea vrea sesizarea Curtii de Justitie a UE in dosarul in care contesta noua conducere PSD

Liviu Dragnea vrea sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene in dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere PSD, stabilita la Congres. Fostul lider PSD a depus la instanta mai multe cereri, intre care si cea privind CJUE, urmatorul termen fiind in 31 octombrie, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea continua sa ceara in instanta dizolvarea PSD: Fostul lider social-democrat invoca o exceptie de neconstitutionalitate si ar vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a UE

EXCLUSIV ONLINE Liviu Dragnea insista, din inchisoare, pentru dizolvarea PSD. Joi a avut loc, la Curtea de Apel Bucuresti, sedinta in care s-a analizat solicitarea fostului lider social-democrat, dupa ce.

Liviu Dragnea afla daca PSD-ul va fi dizolvat in urma cererii sale

Liviu Dragnea ar putea afla joi decizia Curtii de Apel Bucuresti in dosarul prin care cere dizolvarea PSD-ului. Fostul lider PSD invoca dosarul angajarilor fictive, cel care l-a dus in spatele gratiilor de la.

CONSILIUL UNIUNII EUROPENE: Kovesi, confirmata procuror-sef al Parchetului European

Consiliul Uniunii Europene a confirmat-o, ieri, oficial, pentru functia de procuror-sef al Parchetului European EPPO). Pentru a intra in atributii, Kovesi mai are nevoie de confirmarea plenului Parlamentului European, care, potrivit unor surse politice, ar putea fi acordata joi, 17 octombrie, sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare.

Liviu Dragnea ar putea da lovitura decisiva pentru PSD: Fostul sef al partidului insista, in instanta, pentru dizolvarea formatiunii. De ce argumente se foloseste (VIDEO)

Liviu Dragnea ar putea sa fie cel care da lovitura decisiva Partidului Social Democrat. Fostul lider PSD insista, din inchisoare, pentru dizolvarea partidului sau. Mai mult, Liviu Dragnea se foloseste de propria co.

Principesa Margareta a lansat un atac dur asupra Uniunii Europene

Principesa Margareta a lansat un atac dur asupra Uniunii Europene in timpul unui discurs din vizita sa in Olanda. Custodele Coroanei a criticat aspru faptul ca Romania nu a fost inclusa inca in Schengen desi.

Darius Valcov pierde procesul cu Politia Arges, care ii suspendase permisul pentru viteza Valcov a disparut de pe scena politica dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea

Darius Valcov a pierdut Procesul cu Politia Arges, dupa ce Judecatoria Pitesti i-a respins luni contestatia la decizia de suspendare a permisului. in februarie 2019, Valcov a fost prins conducand cu 116 kilometri pe ora pe un drum national si a ramas fara permis. Darius Valcov - eminenta cenusie a programului economic al PSD si artizan al mai multor masuri economice controversate - a disparut din spatiul public imediat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, cand a fost schimbat de Viorica Dancila din functia de consilier.

Decizie-bomba a iCCJ in dosarul lui Darius Valcov. Procesul va fi suspendat pana cand Curtea de Justitie a Uniunii Europene se va pronunta in privinta unor intrebari

Decizie-bomba a inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul fostului consilier al Vioricai Dancila, Darius Valcov. iCCJ a decis sa suspende procesul in care Valcov e judecat pana cand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )