Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, la emisiunea Sinteza zilei. De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o echipa noua. Trebuia ca partidul. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei: Centrul de comanda pe care inca nu-l stiu n-are cum sa ramana ascuns la nesfarsit

Presedintele PSD Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei. Urmareste LIVE interviul cu liderul PSD De ce a fost Congres PSD? Dragnea: Era un an de la guvernare, o.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei in aceasta seara

Presedintele PSD Liviu Dragnea va fi invitatul lui Mihai Gadea, in aceasta seara, la emisiunea Sinteza zilei. Care sunt planurile coalitiei guvernamentale? Nu rata interviul cu liderul PSD, in.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va legaliza relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi legalizeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, intrebat daca isi va oficializa relatia cu iubita sa, Irina Tanase: Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. N-am cerut-o inca in casatorie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, luni seara, la Romania Tv, daca urmeaza sa isi oficializeze relatia cu iubita sa, Irina Alexandra Tanase, care a fost prezenta in primul rand la congresul PSD de sambata, liderul PSD raspunzand ca nu a cerut-o pe aceasta in casatorie. Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este un inel scump. I l-am daruit, dar nu este un inel de logodna, a afirmat Liviu Dragnea.

Gelu Diaconu, mesaj DUR catre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, i-a trimis un mesaj dur lui Liviu Dragnea in care ii amintea, fara a-i mentiona insa numele, in care aminteste despre cum ii pupa Dragnea mana pana la coate sefei.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Mult interes in societate pentru Congresul PSD. Si e normal, fiind partidul de guvernamant, de care inca depinde soarta societatii romanesti. Promitea nu de mult Liviu Dragnea, ca la Congresul tocmai incheiat va elibera tara de grupurile nelegitime de putere si va repune institutiile de forta in matca lor constitutionala.

EXCLUSIV. O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma, in aceasta seara, la Sinteza zilei

O noua inregistrare va fi prezentata de Vlad Cosma la Antena 3. La Sinteza zilei, de la ora 21. 00, fostul deputat Vlad Cosma pune la dispozitia opiniei publice inregistrarea cheie a unitatii de elita de la DNA.

Sinteza zilei. Dezvaluirile deceniului, la Antena 3

Mihai Gadea a anuntat, duminica seara, la Sinteza zilei, cand va fi difuzata urmatoarea nucleara la Antena 3. Noua saptamana va aduce telespectatorilor celui mai urmarit talk-show din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )