Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahontu, nici Ponta, nici altii (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahontu, nici Ponta, nici altii (VIDEO)

Liviu Dragnea a pus tunurile pe mai multe figuri politice, dar si din servicii dupa condamnarea pe care a primit-o joi. La finalul declaratiilor in care a anuntat ca nu isi da demisia din nicio functie,. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca va ramane la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor precizand ca nu il sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig. Decizia mea e foarte ferma:.

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali / Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu.

UPDATE Sedinta Comitetului Executiv al PSD ntrzie. Surse: Liviu Dragnea ncearca sa-l convinga pe Gabriel Vlase sa renunte la sefia SIE oferita de Iohannis

Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie, liderii partidului fiind in discutii informale cu Liviu Dragnea, de aproape trei ore. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De altfel, Rovana Plumb a sustinut ca seful PSD nu trebuie sa plece din functiile detinute. De asemenea, in CEx s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv era programata la ora 16:00. UPDATE 16:54Liviu Dragnea, alaturi de cativa lideri ai PSD, discuta de cateva ore cu Gabriel Vlase pe care incearca sa-l convinga sa renunte la sefia SIE oferita de presedintele Klaus IohannisUPDATE 16:50Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie. UPDATE 15:22 Pesedistii iau in calcul un vot de sustinere pentru Liviu Dragnea. Nu face nici un pas inapoi, a declarat un lider al partidului.

Imagini halucinante cu sefa DNA, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Imaginea zilei o arata pe Laura Codruta Kovesi, la doar cateva ore dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Va reamintiti pozele pe care cu totii trebuia sa le facem la sfarsit de an scolar, cu coronita si.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

Liderii PSD au decis: Il sustin in continuare pe Liviu Dragnea in toate functiile pe care le detine. Dragnea: Raman la conducerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat PSD) au decis vineri, in cadrul intalnirii pe care au avut-o, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea, atat in functia de presedinte al partidului, cat si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Liviu.

Radu Banciu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Justitia a demonstrat astazi ca inca nu a ajuns 100% la cheremul clanului Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Mie.

Sedinta de urgenta a Comitetului Executiv al PSD. Cine i vrea capul lui Liviu Dragnea si cine l apara dupa condamnare, cu punctajul de la partid

PSD a convocat pentru vineri, la ora 16. 00, o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta situatia dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, in dosarul DGASPC Teleorman. intre timp taberele din partid se organizeaza. Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit joi seara pentru a face planul de actiune. De cealalta parte, apropiatii liderului PSD promoveaza punctajul de la partid Liviu Dragnea este aratat ca o victima politica, iar cei care ii cer demisia incalca grav Constitutia.

Rovana Plumb, declaratie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil sa sacrificam oameni si sa frangem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Rovana Plumb a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare. E o zi trista pentru noi toti, dar eu ii sunt alaturi lui Liviu Dragnea, eu si tot partidul. Liviu Dragnea.

VIDEO Sute de oameni in strada la Sibiu, incantati de sentinta primita de Liviu Dragnea: La multi ani cu executare, domnule Dragnea!

Sibienii s-au strans joi seara, in Piata Mare o orasului, intr-un protest organizat fata de modificarea codurilor penale. La aflarea vestii ca Liviu Dragnea a fost codamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, protestatarii au deschis o sampanie si au scandat La multi ani cu executare, domnule Dragnea!.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )