Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea, vizitat in inchisoare de iubita si de fiu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, vizitat in inchisoare de iubita si de fiu

Liviu Dragnea este vizitat din nou, sambata dupa-amiaza, de iubita sa Irina. Irina Tanase nu a venit singura, ci insotita de fiul fostului lider PSD. Acestia nu au venit cu pachete si nici nu au dorit sa. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, dezvaluiri legate de ce-si doreste Liviu Dragnea la inchisoare. Cand va avea dreptul la pachet, ii voi trimite

Codrin Stefanescu a mai spus ca fostul lider PSD e un om muncitor si ca daca i se va da sansa de a muncidupa gratii, cu siguranta o va face. Liviu Dragnea nu se fereste de munca, daca va.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a intors din America

Fiica lui Liviu Dragnea s-a intors de urgenta din America pentru a-si vizita pentru prima oara tata la Penitenciarul Rahova. Sunt emotii uriase pentru Liviu Dragnea, dupa aproape trei saptamani de.

Cadou neasteptat pentru Liviu Dragnea. Ce i-au adus Irina si fiul sau in penitenciar

Liviu Dragnea a fost vizitat, sambata dupa-amiaza, de iubita sa Irina. Irina Tanase nu a venit singura, ci insotita de fiul fostului lider PSD. Cei doi i-au adus un joc tetris in inchisoare, pentru a-l.

De ce l-a vizitat in secret Irina Tanase pe Liviu Dragnea? A recunoscut ce s-a intamplat, de fapt

Irina Tanase a dezvaluit de ce l-a vizitat in secret pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. Iubita fostului lider al PSD a fost in vizita sambata, 8 iunie 2019, iar ulterior in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ar fi mers la el in afara orelor de program. Ea a facut precizari prin intermediul .

Liviu Dragnea, tradat de unul dintre apropiati. il toarna pe fostul sef PSD pentru a scapa el

Liviu Dragnea este tradat de un cunoscut de-al sau. O persoana din politica, foarte importanta, l-a sapat pe la spate. Despre cine este vorba? Dragnea, sapat pe la spate de un apropiat! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare si a fost inchis la Penitenciarul Rahova.

Un bucurestean a amenintat ca se arunca de la etajul 7 daca domnul presedinte Dragnea nu e eliberat din inchisoare (FOTO)

Un barbat din Bucuresti a amenintat ca se sinucide daca Liviu Dragnea nu e eliberat din inchisoare. Forte de ordine impresionante au fost mobilizate la fata locului. Incidentul a fost relatat, pe Reddit, de.

Codrin Stefanescu, detalii despre Liviu Dragnea dupa gratii: Nu se fereste de munca, daca va avea aceasta posibilitate, va munci. Stie sa faca multe lucruri

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a afirmat la Antena 3 ca Liviu Dragnea este un detinut politic si ca nu are o viata usoara in inchisoare, dar e un om puternic. Sunt.

Liviu Dragnea, mutat de la Rahova?! Ce se intampla cu fostul lider PSD

Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Jilava. Ce se intampla cu liderul Partidului Social Democrat? Acesta a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Liviu Dragnea ar putea fi mutat de la Rahova la Jilava? Penitenciarul Rahova nu are suficiente celule pentru regimul semi-deschis, astfel ca fostul presedinte al Partidului .

Liviu Dragnea si-a publicat o noua declaratie de avere. Surpriza din declaratie

Chiar daca a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare si se afla inchis la penitenciarul Rahova, fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a publicat.

Sustinatorii lui Liviu Dragnea organizeaza un protest si cer punerea acestuia in libertate: impreuna putem invinge

La trei saptamani dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare intr-un dosar de abuz in serviciu, o parte dintre sustinatorii sai organizeaza pe Facebook un protest la Cotroceni impotriva lui Klaus Iohannis si cer eliberarea fostului sef PSD.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )