Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liviu Dragnea ar vrea sa ramana in Penitenciarul Rahova dupa carantina

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea ar vrea sa ramana in Penitenciarul Rahova dupa carantina

Liviu Dragnea vrea sa ramana in continuare la Penitenciarul Rahova, dupa expirarea perioadei de cara. continuă pe România Liberă

Dragnea vrea sa ramana incarcerat la Rahova si dupa expirarea perioadei de carantina - surse

Liviu Dragnea vrea sa ramana in continuare incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa expirarea perioadei de carantina, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Luni este cea de-a 21-a si ultima zi de carantina pentru fostul presedinte PSD.

Unde vrea sa lucreze Liviu Dragnea in penitenciar. Informatii exclusive

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a facut o prima cerere din inchisoare. Liviu Dragnea isi doreste sa ramana in continuare la Penitenciarul Rahova, dupa ce in presa au.

Liviu Dragnea a cerut transferul la alta inchisoare. Ce doreste fostul lider PSD

Liviu Dragnea vrea sa fie transferat la alta inchisoare. Perioada de carantina se apropie cu pasi repezi de final, asa ca fostul lider PSD a depus o cerere prin care sa fie mutat la alta inchisoare. Dragnea cere transferul la alta inchisoare Liviu Dragea a cerut recent transferul la o alta inchisoare. Conform informatiilor facute .

Cadou neasteptat pentru Liviu Dragnea. Ce i-au adus Irina si fiul sau in penitenciar

Liviu Dragnea a fost vizitat, sambata dupa-amiaza, de iubita sa Irina. Irina Tanase nu a venit singura, ci insotita de fiul fostului lider PSD. Cei doi i-au adus un joc tetris in inchisoare, pentru a-l.

Ultimele zile de carantina pentru Liviu Dragnea. Ce se va intampla cu fostul lider PSD

Sunt ultimele zile de carantina ale lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, apoi comisia penitenciarului va stabili daca fostul presedinte al PSD isii va ispasi pedeapsa acolo sau va fi mutat. Luni, chiar.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a intors din America

Fiica lui Liviu Dragnea s-a intors de urgenta din America pentru a-si vizita pentru prima oara tata la Penitenciarul Rahova. Sunt emotii uriase pentru Liviu Dragnea, dupa aproape trei saptamani de.

De ce l-a vizitat in secret Irina Tanase pe Liviu Dragnea? A recunoscut ce s-a intamplat, de fapt

Irina Tanase a dezvaluit de ce l-a vizitat in secret pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. Iubita fostului lider al PSD a fost in vizita sambata, 8 iunie 2019, iar ulterior in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ar fi mers la el in afara orelor de program. Ea a facut precizari prin intermediul .

Liviu Dragnea, tradat de unul dintre apropiati. il toarna pe fostul sef PSD pentru a scapa el

Liviu Dragnea este tradat de un cunoscut de-al sau. O persoana din politica, foarte importanta, l-a sapat pe la spate. Despre cine este vorba? Dragnea, sapat pe la spate de un apropiat! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare si a fost inchis la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea si-a publicat o noua declaratie de avere. Surpriza din declaratie

Chiar daca a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare si se afla inchis la penitenciarul Rahova, fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a publicat.

Liviu Dragnea a cerut sa fie transferat din inchisoare. Unde vrea sa isi ispaseasca pedeapsa

Perioada de carantina se apropie de final pentru Liviu Dragnea, acesta depunand deja o cerere de transfer din penitenciar, a declarat Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )