Libnet.ro
UNICEF

17:46

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora: Candidez la sefia PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora: Candidez la sefia PSD

Liviu Plesoianu si-a anuntat intentia de a candida la sefia PSD, declarandu-se dezamagit de atitudiunea premierului Viorica Dancila, actualul presedinte interimar al partidului. Aseara,. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, decizie de ultima ora: ,,Nu candidez

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a anuntat luni ca nu va candida la nicio functie la Congre.

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce urmeaza sa se intample cu Legea pensiilor

Legea pensiilor va fi dezbatuta, marti, 25 iunie, in sedinta comuna a Comisiei juridice si pentru munca a Camerei Deputatilor. Este anuntul facut de Lia Olguta Vasilescu, sectretar al Biroului permanent al Camerei. Aceasta a precizat ca votul va fi dat miercuri, in plen. Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor va intra miercuri la vot De .

Plesoianu candideaza la sefia PSD: Dancila s-a dat de trei ori peste cap si s-a transformat, ca in basm, intr-o noua fiinta. Acest partid e pe cale a fi predat cu arme si munitii

Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la functia de presedinte PSD, pentru a se asigura ca partidul nu va fi predat cu arme si munitii. Aseara, urmarind-o pe doamna Dancila.

Rival-supriza pentru Viorica Dancila la sefia PSD: Premierul s-a dat de trei ori peste cap si s-a transformat, ca in basm, intr-o noua fiinta

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat ca va intra in cursa pentru sefia PSD. Social-democratul a luat decizia unei candidaturi impotriva Vioricai Dancila dupa ce a vazut ca premierul nu vrea sa continue discursul PSD despre lupta cu Statul paralel.

Liviu Plesoianu: Sunt doi copii traumatizati. Legaturile acestea sufletesti nu se pot frange asa, de pe-o zi pe alta

Liviu Plesoianu a vorbit la Antena 3 despre cazul fetitei de opt ani care a fost tarata cu forta din casa in care a crescutde catre autoritati. Eu am fost crescut de o familie care m-a.

Liviu Plesoianu: Mie imi este foarte clar ca s-a lucrat in mod necurat la alegerile europarlamentare

Liviu Plesoianu a declarat ca, din punctul sau de vedere, s-a lucrat in mod necurat la alegerile europarlamentare. Mie imi este foarte clar, ramane sa se dovedeasca, ca s-a lucrat in mod.

Laura Codruta Kovesi, veste de ultima ora! Fosta sefa DNA are drum liber spre Bruxelles

Laura Codruta Kovesi are drum liber spre sefia Parchetului European, dupa ce sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, luni, actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara pe numele fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Laura Codruta Kovesi, drum liber spre sefia Parchetului European Fosta sefa a DNA fusese acuzata ca .

Caldura infernala in toata Europa. Anunt de ultima ora al meteorologilor

Europa se va confrunta saptamana viitoare cu o canicula exceptionala prin precocitatea si intensitatea sa - temperaturi de 40 de grade Celsius in timpul zilei si de 25 de grade Celsius pe timpul noptii -,.

Viorica Dancila, precizari de ULTIMA ORA despre candidatul PSD la prezidentiale: E bine sa stim din timp... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, dupa intalnirea informala a Comitetului Executiv National al PSD, ca vor fi inclusi in sondajele de opinie toti social-democratii care vor sa intre in cursa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )