Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liviu Pop: 900 de mii din cei 1,9 milioane de elevi care au dat Bacalaureatul in ultimii 10 ani l-au picat

Hotnews Hotnews,
 Liviu Pop: 900 de mii din cei 1,9 milioane de elevi care au dat Bacalaureatul in ultimii 10 ani l-au picat

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat sambata, la Iasi, ca in ultimii 10 ani au finalizat liceul 1,9 milioane de elevi, iar aproape 900 de mii dintre ei au picat examenul de bacalaureat, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, promite ca elevii din clasa a V-a vor avea luni manualele pe banci

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a promis sambata ca manualele de clasa a V-a vor in scoli incepand de luni dimineata .

Liviu Pop:Dumnezeu a facut lumea in sase zile. Avem timp in urmatorii sase ani sa facem scoli noi

In timpul unei vizite la o scoala nou construita, Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a primit o icoana de la directorul scolii si in semn de multumire a spus ca o va pastra in biroul sau. Dupa care a spus ca se gandeste ca si Dumnezeu a facut lumea in sase zile si dupa aia s-a odihnit. insa, noi avem timp in urmatorii sase ani de zile sa facem tot invatamantul din Romania cu unitati scolare de genul celei inaugurate.

Liviu Pop: Manualele de clasa a V-a vor ajunge luni in scoli. Editurile care nu fac livrarile vor fi sanctionate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat sambata, la Iasi, ca manualele de clasa a V-a vor ajunge luni in scoli, sustinand ca editurile care nu au facut livrarile vor fi sanctionate cu 0,5 la suta din valoarea contractului pentru fiecare zi de intarziere, potrivit News. ro.

La trei luni dupa inceperea scolii, sunt gata si manualele pentru clasa a V-a. Liviu Pop: Editurile care nu au respectat termenul vor fi sanctionate

Ministrul Educatiei Nationale a declarat sambata la Iasi ca manualele pentru clasa a V-a vor fi pe banci luni dimineata. Liviu Pop a explicat ca termenul de livrare catre ISJ-uri a fost vineri si ca in acest sfarsit de saptamana se lucreaza la distribuirea lor in unitatile scolare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )