Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Pop, atac la Kelemen Hunor: Cred ca ar trebui sa continuam sa facem o politica a scolii, si nu politica in scoala

B1 B1,
Liviu Pop, atac la Kelemen Hunor: Cred ca ar trebui sa continuam sa facem o politica a scolii, si nu politica in scoala

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop ii raspunde lui Kelemen Hunor privind nemultumirile pe care UDMR le exprima public privind articolul din Legea Eduatiei adoptata prin ordonanta de urgenta prin care se mo. continuă pe B1

Liviu Pop, replica pentru Kelemen Hunor, dupa criticile venite din zona UDMR

Senatorul PSD Liviu Pop afirma ca articolul despre care vorbeste liderul UDMR Kelemen Hunor, introdus intr-o ordonanta de ministrul Educatiei, e o reglementare care se poate aplica spre binele beneficiarului, in.

Kelemen Hunor, atac la PSD: Nu m-a multumit nici actualul guvern, nici precedentele

Kelemen Hunor a declarat ca nu este multumit de Guvernul Dancila cum, de altfel, nu a fost multumit nici de precedentele guverne PSD Liderul UDMR a precizat ca ultimul guvern despre care a avut o parere buna.

Kelemen Hunor: De unde sa stiu eu daca PSD a iesit mai ntarit dupa CEx? Nu sunt psihologul pesedistilor. E fix problema lor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca nu stie daca PSD a iesit mai intarit ca partid, dupa sedinta CEx de vineri in care a fost dat vot de sustinere pentru Liviu Dragnea la sefia formatiunii, declarand ca nu este psihologul pesedistilor, potrivit Mediafax.

Kelemen Hunor, solicitare expresa pentru Dragnea si Tariceanu pentru a nu rupe colaborarea dintre UDMR si coalitie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a avertizat, sambata, ca formatiune pe care o conduce nu va mai deschide niciun subiect nou cu coalitia aflata la putere pana nu se va schimba articolul din ordonanta de.

Kelemen Hunor: UDMR nu va deschide alte subiecte cu coalitia pna nu se va rezolva chestiunea privind Legea Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata ca formatiunea pe care o conduce nu va deschide un alt subiect de discutie referitor la prioritatile legislative cu PSD-ALDE pana cand nu se va rezolva problema legata de ordonanta privitoare la predarea limbii romane in scolile cu predare in limba materna, scrie Agerpres.

Kelemen Hunor, nemultumit de Guvernul actual

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat astazi ca nu a fost multumit de actualul Guvern, dar nici de cele precedente, el enumerand si Executivul condus de Victor Ponta, din care formatiunea a plecat.

UDMR cere schimbarea lui Popa de la ministerul Educatiei. Kelemen Hunor: E o situatie extrem de neplacuta...

UDMR solicita schimbarea lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei. Kelemen Hunor a declarat ca situatia este extrem de neplacuta, iar colaborarea cu Popa a devenit imposibila. in aceste.

Kelemen Hunor le cere alegatorilor sa mearga la referendum si sa voteze dupa constiinta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, dupa sedinta Consiliului Permanent al formatiunii, ca maghiarii si sustinatorii formatiunii sale trebuie sa participe la Referendumul din 6-7 octombrie, da.

Kelemen Hunor: Ministrul Educatiei de doua ori n trei saptamni a facut gesturi cu care nu am fost de acord si nu am fost consultati; asteptam o remaniere

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, vineri, ca Uniunea asteapta o remaniere in fruntea Ministerului Educatiei, spunand ca o colaborare cu actualul ministru va fi imposibila si ca increderea in acesta nu exista, transmite Mediafax.

Reactia lui Liviu Pop dupa ce UDMR a cerut remanierea ministrului Educatiei

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop comenteaza nemultumirile UDMR privind doua masuri luate de Guvern in domeniul educatiei, precizand ca solutia pentru predarea limbii romane de catre cadre didactice calificate in scolile cu predare in limbile minoritatilor este una foarte simpla: invatatorul impreuna cu profesorul de limba si literatura romana pot preda impreuna aceasta ora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )