Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Pop, declaratii lipsite de logica in plenul Senatului: Greselile se pot corecta, dar erorile nu

România Liberă România Liberă,
Liviu Pop, declaratii lipsite de logica in plenul Senatului: Greselile se pot corecta, dar erorile nu

Greselile se pot corecta, dar erorile nu, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, potrivit News. ro. continuă pe România Liberă

Ministrul Liviu Pop, declaratii inainte de Motiune: Nu vad nici un motiv sa-mi dau demisia!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop a dat mai multe explicatii in legatura cu scandalul generat de lipsa manualelor in scoli si a dat asigurari ca aceasta situatie nu se va mai repeta. in acest.

Liviu Pop, inca o gafa: in viata, ca si in politica, exista greseli si exista erori. Este esential insa faptul ca greselile se pot corecta, erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta, dar erorile nu.

Liviu Pop, despre greselile gramaticale care i se imputa: In viata, ca si in politica, exista greseli si exista erori. Greselile se pot corecta, erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, incercand sa raspunda criticilor legate de greselile de exprimare care i se imputa, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta, dar erorile nu, potrivit news. ro.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Greselile se pot corecta, dar erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta,.

Motiunea simpla pe Educatie depusa de PNL va fi dezbatuta si votata luni in plenul Senatului

Motiunea simpla a PNL O Romanie fara educatie de calitate este o Romanie saraca va fi dezbatuta si votata, luni, in plenul Senatului, scrie Agerpres. In motiunea semnata de 37 de senatori PNL si USR se cere demisia ministrului Educatiei, Liviu Pop, caruia i se mai solicita sa prezinte in Parlament un raport privind starea invatamantului romanesc.

Greselile se pot corecta, erorile nu. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, o noua palma data limbii romane

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a dat lovitura cu o noua greseala gramaticala. Desi se afla in fruntea Ministerului Educatiei, si ar trebui sa fie un exemplu in ceea ce priveste limba.

Experiment in Educatie. Liviu Pop va inlocui inspectorii pe materii cu inspectori hibrid

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, ii va inlocui pe inspectorii pe materii cu inspectori pe arii curriculare, astfel incat, spune el, sa se creeze o transdiciplinaritate, desi programele scolare nu sunt transdisciplinare.

Concurenta in educatie: nu va mai fi competitie intre edituri, ci intre autori - ministrul Liviu Pop

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni ca transformarea editurii Didactice si pedagogice in societate comerciala pe actiuni cu capital integral de stat, cu scopul editarii de manuale, este legala si vine ca o solutie pentru ca elevii sa nu mai inceapa an de an scoala fara manuale. Acesta subliniaza ca nu va mai fi o competitie intre edituri, ci o competitie intre autori.

Liviu Pop poate fi fortat prin votul parlamentarilor sa plece de la Ministerul Educatiei

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, sustine, astazi, ca ministrul Educatiei, Liviu Pop, va trebui sa-si dea demisia, iar in caz contrar sa fie 'fortat ' prin votul parlamentarilor sa plece, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Turcan: Liviu Pop trebuie sa isi dea azi demisia. Daca nu, poate fi fortat prin votul colegilor

Deputatul Raluca Turcan a scris luni peFacebookca ministrul Educatiei, Liviu Pop, va trebui sa isi dea astazi demisia, pentru ca, de cand a ajuns in functie, problemele se tin lant si nu a reusit sa explice de ce elevii de clasa a V-a nu au nici in acest an manuale pe banci, de ce a blocat auxiliarele fara sa puna nimic in loc, de ce a amplificat politizarea in institutiile de invatamant si de ce nu s-au ameliorat problemele cu autorizatiile ISU.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )