Libnet.ro
UNICEF

06:15

Liviu Pop, despre Legea manualului scolar: proiectul va fi lansat in dezbatere publica saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Liviu Pop, despre Legea manualului scolar: proiectul va fi lansat in dezbatere publica saptamana viitoare

Proiectul de Lege al manualelor va fi pus in dezbatere publica incepand de saptamana viitoare, dupa cum a anuntat, sambata dimineata, Liviu Pop, ministrul Educatiei, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Adevărul

Aproape 200 de personalitati din mediul cultural si educational ii cer ministrului Liviu Pop sa renunte la impunerea manualului unic

Aproape 200 de academicieni, cercetatori, cadre didactice, si scriitori au semnat apelul Dreptul la Educatie, in care Semnatarii ii cer ministrului Educatiei, Liviu Pop, sa renunte imediat la monopolizarea manualelor, la impunerea manualului unic sau la cosmetizarea acestei actiuni sub fardul gros al asa zisei licitatii de autori, organizata de editura de casa a statului.

Ce spune Liviu Dragnea despre legea UDMR prin care limba materna ar putea deveni obligatorie in comunitatile cu 10% minoritati etnice

UDMR vrea ca statul sa asigure folosirea limbii materne in comunitatile unde exista cel putin 10% minoritari, in condotiile in care Legea actuala stipuleaza un procent de 20% Liderul PSD Liviu Dragnea se opune pragului de 10%, insa nu respinge la fel de ferm un procent de 15%. Adevarul a scris ca PSD si UDMR s-au inteles, de fapt, la 15%, insa mai asteapta sa se dilueze tensiunile sociale.

Liviu Pop: Licitatia pentru manualul de educatie fizica era deja lansata. Daca as fi oprit-o, as fi incalcat legea. Saptamana viitoare, lansam in dezbatere publica Legea manualului

Ministerul Educatiei, Liviu Pop, s-a aparat, vineri, impotriva ironiilor si nemultumirilor din spatiul public cu privire la inlocuirea manualelor scolare cu ghidurile introductive pentru clasa a V-a si la manualul de sport. Acesta a spus ca licitatia pentru manualul de sport era deja lansata in momentul in care a preluat mandatul de ministru si ar fi fost ilegala oprirea acesteia. Totodata, Pop a subliniat ca Legea achizitiilor publice nu prevede un termen limita pentru finalizarea contestatiilor sau reluarea licitatilor. Saptamana viitoare, Legea manualului va fi lansata in dezbatere publica.

Nicolae Manolescu, despre Liviu Pop, ministrul Educatiei: personaj tragi-comic, plin de agramatism

Criticul literar Nicolae Manolescu a apreciat, intr-un interviu pentru RFI, ca actualul Guvern seamana tot mai mult cu executivul din regimul comunist, facand referire la tendinta de etatizare a Educatiei prin introducerea manualului unic. De asemenea, criticul literar l-a caracterizat pe ministrul Educatiei Liviu Pop ca fiind un personaj tragi-comic, plin de agramatism.

VIDEO Liviu Pop: Edituri si persoane fac profit de pe urma manualelor. Este o mafie. Manualul de Sport era prevazut de legea din anul 2011

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat vineri ca in industria manualelor a aparut o adevarata mafie, astfel ca anumite persoane fac profit de pe urma acestora.

Radu Banciu, despre ramanerea in functie a ministrului Educatiei: Cum sa gaseasca un prost mai mare decat Liviu Pop? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu pastrarea lui Liviu Pop drept ministru al Educatiei si felul in care Liviu Dragnea a alcatuit guvernul. Nu exista minis.

Reactia lui Liviu Pop dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o. Nu mi-a reprosat nimic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia, Pop mentionand ca nu a discutat despre o eventuala.

Liviu Pop a gasit o scuza pentru toate greselile comise pana acum. Sunt academicieni care folosesc greseala erorilor. Genunche e regionalism

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a analizat, la Antena 3, perlele din ultima perioada, printre care si discursul sustinut in Senat, in care a spus ca greselile se pot corecta, erorile nu. Cat despre folosirea cuvantului genunche, Pop s-a aparat spunand ca e regionalism din Maramures.

De ce parintii vor sa il dea jos pe Liviu Pop. Oana Dobre-Dimofte, jurnalista si mama, vine la Adevarul Live de la ora 14:00 pentru a explica

Oana Dobre-Dimofte, jurnalista si unul dintre parintii care au participat la protestul de marti, Biblioteca lui Pop, pentru a cere demisia lui Liviu Pop, ministrul Educatiei, vine la Adevarul Live incepand cu ora 14:00. Aceasta va explica efectele asupra elevilor, cauzate de ultimele masuri controversate luate de seful de la Educatie.

Liviu Pop, dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o, nu am discutat demisia de la Minister

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )