Libnet.ro
UNICEF

13:15

LIVIU POP, dupa violentele din Piata Victoriei: Klaus Iohannis, iti place?

B1 B1,
LIVIU POP, dupa violentele din Piata Victoriei: Klaus Iohannis, iti place?

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop il intreaba pe presedintele Klaus Iohannis daca ii place ceea ce vede, referitor la incidentele din Piata Victoriei, cand doi jandarmi au fost atacati de protestatari. continuă pe B1

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei: Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia

Presedintele Klaus Iohannis cere ministrului de Interne Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor violente care au avut loc vienri seara in Piata.

Viorica Dancila cere SRI un raport de urgenta dupa violentele din Piata Victoriei: `Au fost provocate gradual de catre grupuri de persoane bine organizate, care au atacat fortele de ordine`

Premierul Vicorica Dancila a cerut sambata dimineata Serviciului Roman de Informatii, in regim de urgenta, un raport, cu privire la persoanele care au pregatit si provocat violentele de la protestul de.

Teodor Melescanu dupa violentele din Piata Victoriei: imi exprim public regretul profund. Sunt inacceptabile

Ministrul Afacerilor Externe Teodor Melescanu a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe contul de socializare in care isi spune parerea cu privire la ceea ce s-a intamplat vineri seara in Piata.

Jandarmeria anunta ca o angajata a institutiei este in stare grava dupa violentele din Piata Victoriei: Colega implicata in altercatiei, SUSPECTA de fractura de coloana (VIDEO)

Jandarmerita scoasa cu greu de protestatari din mainile ultrasilor este acum in stare grava la spital. Femeia ar putea avea coloana rupta si ar putea sa ramana paralizata pe viata. in timpul altercatiei.

Magazinele si farmaciile au fost luate cu asalt dupa violentele din Piata Victoriei. Ce au cumparat protestatarii

In urma incidentelor de aseara, sambata, in mai multe magazine s-au vandut undeva intre 200 .

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )