Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Pop, noi informatii despre interdictia elevilor la telefoanele mobile la cursuri

Antena3 Antena3,
Liviu Pop, noi informatii despre interdictia elevilor la telefoanele mobile la cursuri

Dupa ce Liviu Pop a decis ca elevii sa nu mai vina cu telefoanele mobile la cursuri, s-a pus problema ca acestia nu vor mai putea filma abuzurile care au loc la scoala. Ministrul Educatiei, insa, nu. continuă pe Antena3

Noi informatii despre politistii de la Sectia 18, cercetati de Parchet in cazul politistului pedofil

Politistii de la Sectia 18 sunt cercetati de Parchetul General pentru favorizarea infractorului, pentru musamalizarea incidentului de la finalul anului 2016, cand Eugen Stan a agresat sexual o femeie in.

Noi informatii despre viata extraterestra! Ce s-a gasit in doi meteoriti cazuti pe Terra. Oamenii de stiinta n-au mai vazut asa ceva

Oamenii de stiinta au descoperit pentru prima data in istorie fragmente de materie organica, ingrediente esentiale pentru existenta vietii, in doua roci spatiale care contineau apa in stare.

Liviu Pop a anuntat pe Facebook schimbarea Regulamentului de organizare a scolilor: Telefoanele mobile, interzise in timpul orelor. Serviciul pe scoala si sanctionarea pentru lipsa uniformei - interzise. Elevii il acuza pe ministru ca a facut schimbari f

Efectuarea serviciului pe scoala de catre elevi, folosirea notelor ca mijloc de coercitie si sanctionarea elevilor care nu poarta uniforma unitatii vor fi interzise de-acum incolo, potrivit noului Regulament-cadru de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar ROFUIP), aprobat pe 8 ianuarie de catre ministrul Educatiei si anuntat pe Facebook,marti seara, de catre Liviu Pop. Desi unele dintre modificari sunt binevenite, reprezentantii elevilor il acuza pe ministrul Educatiei de ilegalitati, modificand drepturi altfel decat prin Statutul Elevului, fara sa faca anterior nicio consultare publica. Printre modificarile aduse de Liviu Pop este si aceea ca pe durata orelor de curs telefoanele mobile se pastreaza in locuri special amenajate din sala de clasa , setate astfel incat sa nu deranjeze procesul educativ.

Liviu Pop a anuntat pe Facebook schimbarea Regulamentului de organizare al scolilor: Serviciul pe scoala si sanctionarea pentru lipsa uniformei - interzise. Elevii il acuza pe ministru ca a facut schimbari fara consultare

Efectuarea serviciului pe scoala de catre elevi, folosirea notelor ca mijloc de coercitie si sanctionarea elevilor care nu poarta uniforma unitatii vor fi interzise de-acum incolo, potrivit noului Regulament-cadru de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar ROFUIP), aprobat pe 8 ianuarie de catre ministrul Educatiei si anuntat peFacebook, marti seara, de catre Liviu Pop. Desi unele dintre modificari sunt binevenite, reprezentantii elevilor il acuza pe ministrul Educatiei de ilegalitati, modificand drepturi altfel decat prin Statutul Elevului, fara sa faca anterior nicio consultare publica.

Liviu Pop a anuntat pe Facebook schimbarea Regulamentului de organizare a scolilor: Serviciul pe scoala si sanctionarea pentru lipsa uniformei - interzise. Elevii il acuza pe ministru ca a facut schimbari fara consultare

Efectuarea serviciului pe scoala de catre elevi, folosirea notelor ca mijloc de coercitie si sanctionarea elevilor care nu poarta uniforma unitatii vor fi interzise de-acum incolo, potrivit noului Regulament-cadru de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar ROFUIP), aprobat pe 8 ianuarie de catre ministrul Educatiei si anuntat pe Facebook,marti seara, de catre Liviu Pop. Desi unele dintre modificari sunt binevenite, reprezentantii elevilor il acuza pe ministrul Educatiei de ilegalitati, modificand drepturi altfel decat prin Statutul Elevului, fara sa faca anterior nicio consultare publica.

Revolutia lui Liviu Pop in Educatie: inca 25 de lei pentru elev

25 de lei! Atat va aduce in plus pentru fiecare prescolar si elev pe an super-bugetul ministrului Educatiei Liviu Pop in 2018 - ,,cel mai mare din ultimii 27 de ani, dupa cum l-a descris oficialul. Specialistii in Educatie afirma ca aceasta crestere este fix ,,un fas, parintii elevilor fiind nevoiti sa scoata bani din propriul buzunar si anul acesta pentru fondul clasei.

Elevii i-au declarat razboi lui Liviu Pop

Elevii au ajuns in conflict deschis cu Ministrul Educatiei. Ei au anuntat ca vor ataca in instanta modificarile anuntate de Liviu Pop la regulamentul scolar. Principala lor nemultumire e ca vor.

Elevii i-au declarat RAZBOI lui Liviu Pop

Elevii au ajuns in conflict deschis cu Ministrul Educatiei. Ei au anuntat ca vor ataca in instanta modificarile anuntate de Liviu Pop la regulamentul scolar. Principala lor nemultumire e ca vor.

Liviu Pop vrea sa schimbe Legea Educatiei. Noutati in ce priveste bacalaureatul

Ministrul Liviu Pop a declarat vineri ca intentioneaza sa modifice Legea Educatiei Nationale astfel incat sa permita romanilor din diaspora sa sustina un bacalaureat al romanilor.

Liviu Pop: Vineri s-au platit toate salariile profesorilor

Ministrul Educatiei Liviu Pop a anuntat, la Bistrita, ca vineri s-au platit salariile aferente lunii decembrie pentru toti profesorii din Romania, in cuantum total de peste un miliard de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )