Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Pop spune ca noua lege a educatiei trebuie sa aiba cel mult 100 de articole

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Pop spune ca noua lege a educatiei trebuie sa aiba cel mult 100 de articole

Ministrul Liviu Pop considera ca noua lege a educatiei ar trebuie sa aiba cel mult 100 de articole, acum avand 365, iar ceea ce reprezinta legislatie secundara sa fie adoptata prin Hotarare de Guvern sau prin ordin de ministru, in prezent un articol din legea Educatiei putand fi modificat doar printr-o lege adoptata de Parlament sau prin Ordonanta de Urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Pop: Noua lege a Educatiei trebuie sa aiba cel mult 100 de articole

Ministrul Liviu Pop considera ca noua lege a educatiei ar trebuie sa aiba cel mult 100 de articole, acum avand 365, iar ceea ce reprezinta legislatie secundara sa fie adoptat prin Hotarare de Guvern sau prin ordin de ministru, in prezent un articol din legea Educatiei putand fi modificat doar printr-o lege adoptata de Parlament sau prin Ordonanta de Urgenta, scrie News. ro.

Liviu Pop: Trebuie modificata legea Educatiei astfel incat un profesor exclus din invatamant sa nu mai poata intra in sistem o perioada

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, spune, referindu-se la cazul profesorului de Religie acuzat de o eleva ce se masturba in timpul orei, ca trebuie modificata legea Educatiei astfel incat un profesor care este exclus din invatamant sa nu mai poata intra in sistem o perioada de timp pentru ca acum, in cazul unei situatii de violenta in scoala in care este implicat un cadru didactic, acesta vine la concurs in toamna si poate sa ocupe acel post pentru ca nu are nicio interdictie, relateaza News. ro.

Liviu Pop, despre ramanerea in functia de ministru al Educatiei: Nu sunt in Guvernul Romaniei pe persoana fizica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus, referitor la ramanerea sa in noul Guvern, ca va pleca daca asa va decide Comitetul Executiv National al PSD, insa important este ca programul de guvernare.

Liviu Pop: Nu sunt in Guvern pe persoana fizica. Am venit politic, voi pleca politic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, precizeaza ca va pleca din fruntea Ministerului Educatiei daca Comitetul Executiv National CExN) al PSD va hotara acest lucru. CEx-ul va decide. Nu.

Liviu Pop, despre ramanerea sa in Guvern: Nu sunt in Guvernul Romaniei pe persoana fizica; am venit politic, voi pleca politic atunci cand CEx-ul va decide

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus, referitor la ramanerea sa in noul Guvern, ca va pleca daca asa va decide Comitetul Executiv National al PSD, insa important este ca programul de guvernare pe partea de educatie sa continue. Liviu Pop a afirmat ca nu este in Guvern pe persoana fizica, ci a fost numit politic, astfel ca va pleca politic, scrie News. ro.

Liviu Pop, reactie dupa scandalul profesorului de religie de la Sibiu

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a opinat vineri, la Constanta, ca in cazul situatiei reclamate de elevii unei scoli din judetul Sibiu, unde se presupune ca profesorul de religie ar fi mimat.

Liviu Pop, despre ramanerea sa in Guvern: Am venit politic, voi pleca politic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus, referitor la ramanerea sa in noul Guvern, ca va pleca daca asa va decide Comitetul Executiv National al PSD. Odata cu desemnarea Vioricai Dancila pentru po.

Ministrul Educatiei: Se lucreaza la o HG pentru diferentierea costului standard per elev pentru mediul rural si liceele vocationale

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, spune ca se lucreaza la o Hotarare de Guvern pentru diferentierea costului standard per elev, astfel incat invatamantul sa functioneze la parametri optimi indiferent daca elevul se afla intr-o scoala din mediul rural sau din mediul urban, scrie News. ro. El spune ca trebuie luate masuri in asa fel incat sa fie ridicata calitatea invatamantului si sa fie create conditii egale de educatie pentru toti elevii.

Surpriza privind viitorul ministru al Educatiei. Cine vine in locul lui Liviu Pop

Sociologul Marius Pieleanu are informatii despre un nou ministru care ar urma sa faca parte din noua echipa guvernamentala, care nu este insa membru al Partidului Social Democrat. Marius Pieleanu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )