Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Pop: Vineri s-au platit toate salariile profesorilor

Adevărul Adevărul,
Liviu Pop: Vineri s-au platit toate salariile profesorilor

Ministrul Educatiei Liviu Pop a anuntat, la Bistrita, ca vineri s-au platit salariile aferente lunii decembrie pentru toti profesorii din Romania, in cuantum total de peste un miliard de lei. continuă pe Adevărul

Liviu Pop: Vineri s-au platit toate salariile profesorilor

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a anuntat, la Bistrita, ca vineri s-au platit salariile aferente lunii decembrie pentru toti profesorii din Romania, in cuantum total de peste un miliard de lei, informeaza Agerpres.

Liviu Pop: profesorii isi vor primi salariile cu intarziere. Sindicalist: dascalii ar putea avea probleme cu plata ratelor

Toti profesorii din invatamantul preuniversitar isi vor primi cu intarziere salariile, dupa cum a anuntat ministrul Educatiei Liviu Pop pe Facebook. Mai exact, daca pana anul trecut dascalii isi primeau salariile pe 9, incepand din 2018 isi vor primi banii in data de 14. Profesorii reclama ca au fost instiintati abia pe 5 ianuarie de modificare, explicand ca s-ar sa aiba probleme cu plata ratelor si a facturilor.

Liviu Pop: Profesorii isi vor primi salariile cu intarziere. Sindicalist: Dascalii ar putea avea probleme cu plata ratelor

Toti profesorii din invatamantul preuniversitar isi vor primi cu intarziere salariile, dupa cum a anuntat ministrul Educatiei, Liviu Pop, pe Facebook. Mai exact, daca pana anul trecut dascalii isi primeau salariile pe 9, incepand din 2018 isi vor primi banii in data de 14. Profesorii reclama ca au fost instiintati abia pe 5 ianuarie de modificare, explicand ca s-ar sa aiba probleme cu plata ratelor si a facturilor.

Raluca Turcan: Salariile profesorilor sunt amnate, solicit public sa fie platite la timp

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, afirma ca salariile profesorilor sunt amanate la plata, iar scolile au primit instiintare din partea Inspectoratelor prin care se stabileste data de salariu pe 14 ale lunii, nu 9 cum era pana in prezent, se arata intr-un comunicat al PNL.

Solicit public ca salariile profesorilor sa fie platite la timp

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a solicitat astazi ca salariile profesorilor sa fie platite la timp, adaugand ca amanarea anuntata are drept cauza dubla subordonare a scolilor atat fata de Ministerul Educatiei, cat si fata de consiliile locale.

Liviu Pop vrea sa schimbe Legea Educatiei. Noutati in ce priveste bacalaureatul

Ministrul Liviu Pop a declarat vineri ca intentioneaza sa modifice Legea Educatiei Nationale astfel incat sa permita romanilor din diaspora sa sustina un bacalaureat al romanilor.

Liviu Pop a anuntat pe Facebook schimbarea Regulamentului de organizare a scolilor: Telefoanele mobile, interzise in timpul orelor. Serviciul pe scoala si sanctionarea pentru lipsa uniformei - interzise. Elevii il acuza pe ministru ca a facut schimbari f

Efectuarea serviciului pe scoala de catre elevi, folosirea notelor ca mijloc de coercitie si sanctionarea elevilor care nu poarta uniforma unitatii vor fi interzise de-acum incolo, potrivit noului Regulament-cadru de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar ROFUIP), aprobat pe 8 ianuarie de catre ministrul Educatiei si anuntat pe Facebook,marti seara, de catre Liviu Pop. Desi unele dintre modificari sunt binevenite, reprezentantii elevilor il acuza pe ministrul Educatiei de ilegalitati, modificand drepturi altfel decat prin Statutul Elevului, fara sa faca anterior nicio consultare publica. Printre modificarile aduse de Liviu Pop este si aceea ca pe durata orelor de curs telefoanele mobile se pastreaza in locuri special amenajate din sala de clasa , setate astfel incat sa nu deranjeze procesul educativ.

Elevii i-au declarat razboi lui Liviu Pop

Elevii au ajuns in conflict deschis cu Ministrul Educatiei. Ei au anuntat ca vor ataca in instanta modificarile anuntate de Liviu Pop la regulamentul scolar. Principala lor nemultumire e ca vor.

Elevii i-au declarat RAZBOI lui Liviu Pop

Elevii au ajuns in conflict deschis cu Ministrul Educatiei. Ei au anuntat ca vor ataca in instanta modificarile anuntate de Liviu Pop la regulamentul scolar. Principala lor nemultumire e ca vor.

Liviu Pop, noi informatii despre interdictia elevilor la telefoanele mobile la cursuri

Dupa ce Liviu Pop a decis ca elevii sa nu mai vina cu telefoanele mobile la cursuri, s-a pus problema ca acestia nu vor mai putea filma abuzurile care au loc la scoala. Ministrul Educatiei, insa, nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )