Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Vasilescu, noul sef al Politiei Romane

Hotnews Hotnews,
 Liviu Vasilescu, noul sef al Politiei Romane

Liviu Vasilescu a fost numit miercuri de premierul Dancila in functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, potrivit unei decizii care a fost publicata Monitorul Oficial. Chestorul Liviu Vasilescu a condus Directia de Operatiuni Speciale DOS) din Politia Romana pana in aprilie 2018, cand a fost schimbat din functie si mutat la Directia de Arme si Munitii, cu acordul sau. continuă pe Hotnews

Cine este Liviu Vasilescu, noul sef al politiei Romane. A condus Directia de Operatiuni Speciale

Este oficial! Liviu Vasilescu ocupa de acum titulatura de sef al Politiei Romane. Acesta este fost sef al Directiei de Operatiuni Speciale si s-a luptat pentru postul actual cu Bogdan Despescu, cel care a mai fost in fruntea institutiei. Premierul Viorica Dancila s-a decis sa il aleaga pe cel dintai. Am propus demiterea sefului Politiei .

Cine este Liviu Vasilescu, noul sef al Politiei Romane

Liviu Vasilescu este noul sef alInspectoratului General al Politiei Romane, dupademiterea lui Ioan Buda, pe fondul cazului de la Caracal. in aprilie 2018, Liviu Vasilescu a fost schimbat din functia .

Liviu Vasilescu, noul sef al Inspectoratului General al Politiei Romane

Chestorul Liviu Vasilescu a fost numit, miercuri, in functia de inspector general al Politiei Romane.

Liviu Vasilescu, noul sef al Inspectoratului General al Politiei Romane

Liviu Vasilescu a fost numit de premierul Viorica Dancila in functia de sef al Inspectoratului Gener.

Noul sef al Politiei Romane este Liviu Vasilescu: Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial

Premierul Viorica Dancila l-a numit, miercuri, pe Liviu Vasilescu la sefia Politiei Romane. Decizia prin care Liviu Vasilescu a fost numit inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului.

Cine este noul sef al Politiei Romane. Liviu Vasilescu a fost inlaturat de Dragnea de la conducerea Directiei de Operatiuni Speciale

Politia Romana are un nou sef. Este vorba de chestorul Liviu Vasilescu, fost sef al Directiei de Operatiuni Speciale DOS). Mare parte din cariera Vasilescu si-a petrecut-o ca ofiter operativ la Directia de Combatere a Crimei Organizate.

Liviu Vasilescu, fostul sef al Directiei de Operatiuni Speciale, in carti pentru sefia Politiei Romane. Cine se mai afla pe lista scurta

Condusa in prezent de interimarul Florin Dragnea, dupa demiterea lui Ioan Buda, pe fondul cazului de la Caracal, Politia Romana va avea in curand un sef plin. Surse din Ministerul de Interne au dezvaluit ca sunt doua propuneri pentru prelurea sefiei Inspectoratului General al Politiei Romane.

Chestorul Liviu Vasilescu, apropiat al Laurei Kovesi, noul sef al Politiei Romane

Chestorul Liviu Vasilescu, un apropiat al Laurei Codruta Kovesi, a fost numit in functia de sef al Politiei Romane, dupa ce Ioan Buda si-a dat demisia, ca urmare a tragediei de la Caracal. Mihai Fifor a.

Seful serviciului secret al MAI, schimbat. Noul sef DGPI vine de la Directia de Operatiuni Speciale

Colonelul Cristian Marculescu a fost inlocuit miercuri de la sefia Directiei Generale de Protectie Interna. Noul sef al serviciului secret al MAI este Razvan Magura.

Vladimir Turcan, promotor al unui discurs romanofob si anti-NATO, noul sef al Curtii Constitutionale din Republica Modova: Maia Sandu sugereaza ca votul a fost viciat Cum au preluat oamenii lui Dodon conducerea institutiilor de forta de peste Prut

Curtea Constitutionala CC) din Republica Moldova si-a ales, luni, un nou presedinte, in persoana judecatorului Vladimir Turcan, informeaza unimedia. info. Acesta a fost ales, prin vot secret, pentru un mandat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )