Libnet.ro
UNICEF

22:00

Localitatile din Prahova cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori

Adevărul Adevărul,
Localitatile din Prahova cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori

Prefectura Prahova a dat publicitatii lista localitatilor cu cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. continuă pe Adevărul

Pandemia ar putea afecta 1 milion de locuri de munca din IMM-urile din Germania, cea mai mare economie din Europa

Peste un milion de locuri de munca s-ar putea pierde anul acesta in intreprinderile mici si mijlocii - coloana vertebrala a economiei germane - din cauza pandemiei de COVID-19, scrie publicatia TheLocal. de, conform news. ro.

EUROSTAT: Belgia si Romania, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul sportului din UE

In cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 801. 700 persoane cu varsta de peste 15 ani lucrau in domeniul sportului si in sectorul de fitness in trimestrul doi din 2020, reprezentand 0,4% din totalul locurilor de munca, cea mai scazuta rata de angajati in domeniul sportului fiind in Belgia si Romania, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

JOE BIDEN: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru SUA, China este un competitor

Candidatul democratilor la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, a declarat intr-un interviu difuzat duminica la postul CBS News, ca Rusia este cea mai mare amenintare la adresa securitatii tarii sale, iar China - principalul competitor al Statelor Unite, informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Cea mai mare fantana din lume a fost construita in Dubai

Cea mai mare fantana din lume se afla in Dubai. Recordul a fost confirmat de reprezentantii Cartii Recordurilor Guinness, in contextul in care emiratul incearca sa isi relanseze turismul, grav afectat de pandemia de coronavirus, informeaza Agerpres.

ANAF a facut cea mai mare schimbare. Toti romanii sunt cu ochii pe el acum

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a lansat ieri, 25 octombrie un nou site. Ministrul Florin Citu anunta inca de de la inceputul acestui an ca site-ul ANAf va fi schimbat. Din nefericire, noul site al ANF nu a suferit schimbari de substanta, ci doar o interfata care se vrea mai prietenoasa pe prima pagina.

FOTO Cea mai mare cladire de birouri din Romania a intrat la apa. Va avea cu 12 etaje mai putin. Schimbare neasteptata de strategie in Iulius Town

Schimbare bursca de strategie pentru Iulius Grup in cazul United Business Center 0 UBC0), care ar fi trebuit sa fie cea mai inalta cladire de birouri din Romania.

Cine este Ant Group, gigantul chinez care pregateste cea mai mare intrare pe bursa din istorie. Jack Ma spune ca este un miracol

In plin conflict comercial intre China si SUA se pregateste intrarea pe bursa in China a gigantului fintech Ant Group, cunoscut pentru aplicatia Alipay. Compania vrea sa stranga 34,4 miliarde de dolari din IPO la Shanghai si Hong Kong, iar pretul stabilit pentru actiune ii da grupului o capitalizare de 310 miliarde dolari. China vrea sa isi arate muschii si sa se afiseze precum un mastodont al finantelor mondiale, depasind recorduri bursiere care in general se inregistrau pe Wall Street.

Alegeri SUA 2020 Prezenta la vot ar putea atinge cote record: Cea mai mare din 1908. Peste 50 de milioane de americani au votat deja

Datele furnizate de US Elections Project estimeaza un record de 150 de milioane de voturi, ceea ce ar reprezenta 65% din numarul cetatenilor cu drept de vot. Pana in prezent, peste 50 de milioane de alegatori au votat deja in scrutinul prezidential, cu doar 11 zile de campanie ramase inainte de data de 3 noiembrie, noteaza The Guardian.

Bucuresti si alte 3 judete au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Rata de infectare a judetelor

Aproape jumatate dintre judetele Romaniei se afla in scenariul rosu sau galben. Cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14 zile s-a inregistrat in judetul Alba unde indicele a ajuns la 3,67 de cazuri la mia de locuitori.

China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimtptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )