Libnet.ro
UNICEF

20:30

Locuieste in cel mai vechi mall, iar conditiile sunt surprinzatoare: cum este posibil

Playtech Playtech,
Locuieste in cel mai vechi mall, iar conditiile sunt surprinzatoare: cum este posibil

Din cauza comertului online, foarte multe mall-uri traditionale ajung sa se inchida, dar unii antreprenori au gasit alta intrebuintare pentru cladirile imense. Din ce in ce mai multi oameni incearca sa traiasca in spatii restranse si sa se obisnuiasca fara prea multe comoditati. Acesti oameni pun accent pe alte lucruri in viata, dincolo de posesiuni . continuă pe Playtech

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

Declin pe burse pentru cel mai mare producator european de electrocasnice! Actiunile Electrolux s-au prabusit

Cel mai mare producator european de electrocasnice, Electrolux, se confrunta cu mari pierderi pe bursele europene din cauza ritmului mai lent de punere in exploatare a noii fabrici de frigidere din Anderson, Carolina.

VREMEA. Vesti incredibile de la meteorologi: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

VREMEA Anul 2019 este cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, luandu-se in considerare simularea ca luna decembrie sa fie o luna normala, ceea ce este posibil sa nu se intample, a declaratdirectorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

ANM: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

Anul 2019 este cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, a declarat, luni, pentru agerpres, Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, din 1900 - directorul Administratiei de Meteorologie

Anul 2019 este, la acest moment, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, potrivit directorului general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu. De asemenea, 2019 se afla pe podiumul celor mai caldurosi ani din ultimii 140 de ani si la nivel mondial.

Eurostat: Romania, cel mai mare exportator de viori din UE

Exista un domeniu unde productia autohtona este foarte apreciata: constructia de viori. Stirea suna bine, melodios. Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). Peste jumatate din acestea 52%, respectiv 55. 100 viori) au mers catre alte state membre ale UE. Datele reprezinta un declin de 7% al exporturilor totale de viori ale tarilor membre UE comparativ cu 2013.

John McEnroe si cel mai frumos meci de tenis pe care l-a vazut vreodata

A impresionat prin tenisul sau, dar a si starnit multe controverse prin agresivitatea pe care o arata fata de arbitri. John McEnroe este una dintre figurile emblematice ale tenisului mondial, un fost campion care stie cu siguranta care este cel mai frumos meci din sportul alb pe care l-a vazut vreodata si nu, nu este din perioada in care impartea o mare rivalitate cu Bjorn Borg).

Zlatan Ibrahimovic si cel mai bun jucator al momentului: Fara Messi si Ronaldo pe lista

Zlatan Ibrahimovic si-a schimbat favoritul in ceea ce priveste raspunsul la intrebarea care este cel mai valoros jucator al momentului?. Daca pana acum atacantul suedez rostea numele brazilianului Ronaldo, acum Kylian Mbappe a devenit preferatul lui Ibrahimovic.

Cum arata cel mai vestic punct al Romaniei, locul de intalnire a granitelor dintre trei state: Romania, Ungaria si Serbia. iti poate starni fiori!

Triplex Confinium in latina granita tripla) este locul de intalnire a granitelor dintre trei state, Romania, Ungaria si Serbia. Acest punct, cel mai vestic al Romaniei, aflat in dreptul localitatii Beba Veche din judetul Timis, a fost marcat in anul 1920 cu o piatra de hotar monumentala, cu trei fatete pe care au fost incrustate stemele celor trei state vecine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )