Libnet.ro
UNICEF

15:15

Logodnicul unei celebre cantarete a facut un GRAV accident rutier. Puteam fi mort (FOTO)

B1 B1,
Logodnicul unei celebre cantarete a facut un GRAV accident rutier. Puteam fi mort (FOTO)

Rapperul Offset, logodnicul lui Cardi B, a fost internat de urgenta la spital in urma unui grav accident in care a fost implicat, in Atlanta, Georgia. Artistul si-a facut praf bolidul, un Dodge Challenger, si. continuă pe B1

Grav accident rutier pe Valea Oltului, la intrarea in Calimanesti-Caciulata

La nici o ora de la producerea unui accident rutier mortal pe Dealul Negru, un alt eveniment asemanator s-a produs pe acelasi drum - DN 7, la mai putin de 20 de kilometri departare, la intrarea in orasul Calimanesti-Caciulata, judetul Valcea. Soferul vinovat este in stare grava.

UPDATE Grav accident rutier pe Valea Oltului, la intrarea in Calimanesti-Caciulata

La nici o ora de la producerea unui accident rutier mortal pe Dealul Negru, un alt eveniment asemanator s-a produs pe acelasi drum - DN 7, la mai putin de 20 de kilometri departare, la intrarea in orasul Calimanesti-Caciulata, judetul Valcea. Soferul vinovat este in stare grava.

FOTO Accident rutier grav pe soseaua Deva Lugoj: trei victime dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal

Un accident rutier grav a avut loc duminica seara pe Drumul National 68 A, in apropiere de municipiul Deva. Trei oameni au ajuns la spital.

VIDEO Accident rutier grav in apropiere de municipiu. Doua masini s-au ciocnit frontal, iar una a iesit in decor

Un accident rutier grav a avut loc joi dupa-amiaza in apropiere de municipiul Deva. Un barbat si o femeie au fost raniti in impactul dintre doua autoturisme.

FOTO Accident rutier grav cu microbuzul pe soseaua Deva - Lugoj: trei femei au fost ranite

Un microbuz in care se aflau noua persoane a fost implicat, duminica dimineata, intr-un accident rutier pe soseaua Deva Lugoj.

Sibiu: Patru raniti intr-un accident rutier pe A1 provocat de un sofer baut si fara permis de conducere

Patru persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident rutier produs pe A1 Sibiu - Deva si provocat de un barbat care nu are permis de conducere si care era baut.

Nunta regala. Sora lui Meghan Markle a fost internata in spital din cauza unui accident rutier

La numai doua zile inainte de nunta regala, sora lui Meghan Markle, Samantha Grant a fost internata in spital. Aceasta a fost implicata intr-un accident rutier dupa o confruntare cu paparazii.

Un cantaret cunoscut, implicat intr-un grav accident de circulatie

Rapperul Offset, logodnicul lui Cardi B, a fost internat de urgenta la spital, in urma accidentului in care a fost implicat, zilele trecute, in Atlanta, Georgia. Artistul si-a facut praf bolidul, un Dodge.

Medici si politisti atacati cu cutitul in urma unui accident rutier. Agresorul, retinut dupa ce a injunghiat o masina

Incidentul s-a petrecut miercuri seara in municipiul Galati, in apropiere de Parcul CFR. O duba scapata de sub control a intrat intr-un stalp. Soferul a fost retinut dupa ce a incercat sa fuga de la locul faptei, iar un trecator, care nu avea legatura cu accidentul, i-a amenintat cu cutitul pe politisti si pe medicii de la SMURD. El a si lovit cu cutitul in luneta unei ambulante.

FOTO DN 72 Targoviste - Gaesti, blocat in urma unui accident rutier in care au fost implicatee trei autoturisme si un TIR. Cinci persoane au ajuns la spital

Traficul rutier a fost blocat, vineri, pe DN 72, in localitatea Viisoara, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme si un TIR. Potrivit anchetatorilor, cinci persoane au ajuns la spital, insa starea lor este buna.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )