Libnet.ro
UNICEF

08:45

Londra se gandeste la masuri impreuna cu aliatii si partenerii in cazul Skripal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Londra se gandeste la masuri impreuna cu aliatii si partenerii in cazul Skripal

Premierul Theresa May a anuntat ca Marea Britanie va analiza viitoare masuri, in zilele urmatoare, impreuna cu aliatii si partenerii nostri, in criza cu Rusia, in urma otravirii pe 4 martie a unui fost spion rus pe teritoriul britanic, relateaza The Associated Press. continuă pe Ziarul Bursa

Londra se gandeste, impreuna cu aliatii si partenerii, sa ia masuri, in cazul Skripal

Premierul Theresa May a anuntat ca Marea Britanie va analiza viitoare masuri, in zilele urmatoare, impreuna cu aliatii si partenerii, in urma otravirii, pe 4 martie, a unui fost spion rus pe teritoriul britanic, relateaza The Associated Press.

Cazul Skripal: Rusia expulzeaza 23 de diplomati britanici

Rusia a decis sa expulzeze 23 de diplomati britanici, care au termen de o saptamana sa plece de la Moscova, a anuntat sambata Ministerul rus de Externe, dupa ce l-a convocat pe ambasadorul britanic Laurie Bristow sa-i comunice aceste masuri, relateaza Reuters.

Cazul Skripal: Reactia Theresei May dupa decizia Rusiei de a expulza ambasadorii britanici

Premierul britanic Theresa May a declarat sambata ca masurile de retorsiune luate de catre Moscova ca reactie la sanctiunile britanice 039;nu schimba cu nimic faptele039; si nici culpabilitatea Rusiei in otravirea fostului spion rus Serghei Skripal si a.

Ambasadorul britanic la Moscova Laurie Bristow denunta un atac la adresa valorilor internationale in cazul Skripal

Ambasadorul britanic la Moscova Laurie Bristow a denuntat sambata otravirea lui Serghei Skripal, un fost dublu agent rus, si a fiicei sale, Iulia, pe 4 martie, in Anglia, drept un atac asupra valorilor internationale, relateaza News. ro, citand The Associated Press.

Cazul Skripal. Boris Johnon il acuza pe Putin de otravirea fostului spion GRU. Raspunsul Kremlinului

Ministrul britanic de Externe Boris Johnson a spus vineri ca otravirea fostului spion GRU Serghei Skripal a avut loc cel mai probabil din ordinul presedintelui rus Vladimir Putin.

Cazul Skripal depaseste granitele Marii Britanii. Macron si-a anulat vizita la pavilionul rus de la Targul de Carte de la Paris si a promis un raspuns ferm

Otravirea fostului spion Serghei Skripal, care a lucrat pentru GRU si a colaborat cu serviciul britanic MI5, risca sa afecteze si relatiile ruso-franceze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )