Libnet.ro
UNICEF

01:05

Londra: Uber isi pierde licenta in cel mai mare fief al sau!

B1 B1,
Londra: Uber isi pierde licenta in cel mai mare fief al sau!

Uber nu va mai putea opera pe strazile Londrei dupa 30 septembrie, data cand ii expira licenta, a anuntat autoritatea Transport for London TfL) care a refuzat sa ii reinnoiasca. continuă pe B1

Uber isi pierde licenta de functionare in Londra

Uber nu va mai putea opera pe strazile Londrei dupa 30 septembrie, data cand ii expira licenta, a anuntat autoritatea Transport for London TfL) care a refuzat sa reinnoiasca licenta. Uber are 21 de zile pentru a face apel, compania anuntand ca va demara imediat procedurile.

La Media Music Awards cel mai mare fan va primi trofeul din mana idolului sau

Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, ii va oferi si anul acesta ocazia celui mai infocat fan al unui artist autohton sa aiba parte de o experienta de neuitat in seara de 3 octombrie si sa primeasca trofeul Best Fan chiar din mana idolului sau.

Victor Ponta, mesaj ingrijorator: Moneda Euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Fostul premier Victor Ponta sustine ca moneda euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani si ca, din acest punct de vedere, Romania s-a intors inapoi la inceputul lui 2012,.

Forza Motorsport 7 va fi cel mai mare joc de Xbox de pana acum

Forza Motorsport 7 se va lansa in cateva saptamani si este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. Ai insa nevoie de o cantitate semnificativa de spatiu pentru el. in ultimii ani, jocurile video au devenit din ce in ce mai mari. Posesorii de PC-uri trebuie sa tolereze si pretentii hardware din ce in [].

Cel mai mare lant de magazine de jucarii din SUA si-a cerut falimentul

Toys R Us Inc are aproximativ 1. 600 de magazine si 64. 000 de angajati, dar si datorii de peste 5 miliarde de dolari. Compania a primit un angajament de finantare de peste 3 miliarde de dolari pentru plata partiala a datoriilor, pe care il va primi doar daca instanta este de acord. Principalii furnizori, companii din China, se tem ca nu vor mai fi platiti pentru comenzile primite.

Noi speakeri confirmati la Retail Arena 2017! Profita acum de promotia 1+1 gratuit si cumpara bilet la cel mai mare eveniment de retail

Alex Bratu country manager JYSK), Florin Filote director eMAG Marketplace), Cornel Morvoc CCO Fan Courier), Cosmin Dan analist Euromonitor), Catalina Sofrac manager Ipsos Romania), Mihai Bonca marketing Brand Arhitects), Dochita Zenoveiov.

FOTO VIDEO Cum arata cel mai mare centru de gestionare a deseurilor din Transilvania, care a costat 24 de milioane de euro

Consiliul Judetean Alba a finalizat, oficial, constructia celui mai mare centru de management al deseurilor din Transilvania si unul dintre primele cinci din Romania. Investitia in valoare de 24 de milioane de euro a fost derulata in comuna Galda de Jos si va fi punctul central al viitorului sistem judetean de mangement al deseurilor.

Kaspersky nu se opreste la PC si vrea sa iti protejeze si casa. Romania este in topul tarilor cu cel mai mare risc in ceea ce priveste securitatea online

Kaspersky Lab prezinta noua generatie a produselor sale de protectie pentru utilizatorii individuali, Kaspersky Internet Security si Kaspersky Total Security.

Kaspersky nu se opreste la PC si vrea sa iti protejeze toata casa. Romania este in topul tarilor cu cel mai mare risc in ceea ce priveste securitatea online

Kaspersky Lab prezinta noua generatie a produselor sale de protectie pentru utilizatorii individuali, Kaspersky Internet Security si Kaspersky Total Security.

Ajutoare financiare de la Guvern. Maramuresul a primit cea mai mare suma pentru despagubiri

Peste 36 de milioane lei au fost alocate de guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de ieri, 21 septembrie. Judetul Maramures a primit cea mai mare suma, potrivit cifrelor furnizate de Institutia Prefectului Maramures. Celelate judete, insa, au primit suplimentari ale sumelor de la bugetul MAI.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )