Libnet.ro
UNICEF

19:15

Lor DE CE nu li se pune TAXA PE LACOMIE? Care sunt VENITURILE NESIMTITE din politica romaneasca

B1 B1,
Lor DE CE nu li se pune TAXA PE LACOMIE? Care sunt VENITURILE NESIMTITE din politica romaneasca

Ministrul de Finante a anuntat ca bancile vor fi taxate diferentiat, in functie de ROBOR. Eugen Teodorovici a sustinut ca taxa pe lacomie este menita sa protejeze romanul. in Romania expunerea. continuă pe B1

Analistii financiar-bancari, despre taxa pe lacomie: Efectele sunt negative att pentru populatie, ct si pentru companii

Masurile propuse de proiectul de OUG privind taxarea activelor sectorului bancar in functie de amplitudinea deviatiei mediei trimestriale a indicelui ROBOR fata de pragul de referinta 1,5%), va genera o serie de efecte puternic negative in economie, se arata intr-un comunicat de presa al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

VIDEO Guvernul impune taxa pe lacomie pentru banci. Ce alte masuri a mai prezentat azi Teodorovici

Ministrul Finantelor a prezentat astazi mai multe masuri fiscale-bugetare, unele dintre ele deja anuntate de liderul PSD Liviu Dragnea. Printre acestea se numara taxa pe lacomie, care va fi impusa bancilor, respectiv taxarea acestora in functie de ROBOR.

LIVETEXT/VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci / Teodorovici prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019 DOCUMENT

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019. Potrivit documentului elaborat de finante, Guvernul va introduce taxa pe lacomie care vizeaza bancile.

Care sunt asteptarile angajatilor si cum se pot adapta angajatorii noilor tendinte ale fortei de munca

Schimbarile demografice si tehnologice sunt cele doua tendinte majore care transforma forta de munca, se arata in studiul Deloitte Vocea fortei de munca in Europa. In acest context, datoria angajatorilor este sa gaseasca solutii pentru a.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt lucrurile care le dau insomnii Fecioarelor

Mihai Voropchievici a vorbit vineri dimineata, la Magia Zilei, despre lucrurile care le provoaca insomnii nativilor din zodia Fecioara. Nu recunosc niciodata ca ele ar fi cauza unor eventuale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )