Libnet.ro
UNICEF

01:05

Loredana a murit intr-un tragic accident rutier. Fata avea numai 26 de ani si s-a stins din viata dupa ce masina s-a rasturnat peste ea. Ce a gasit SMURD-ul la fata locului e crunt

Antena3 Antena3,
Loredana a murit intr-un tragic accident rutier. Fata avea numai 26 de ani si s-a stins din viata dupa ce masina s-a rasturnat peste ea. Ce a gasit SMURD-ul la fata locului e crunt

Loredana Musta, o tanara de 26 de ani a murit, farmacista in Lugoj, a murit miercuri dimineata, dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a rasturnat in afara partii carosabile pe DN 68A, in zona Lugoj, Dealul Viilor. continuă pe Antena3

Tanara moarta intr-un tragic accident rutier. Victima a fost aruncata prin geam si strivita de masina

O tanara de 26 de ani a murit in urma unui tragic accident rutier petrecut in noaptea de marti spre miercuri, la marginea municipiului Lugoj, judetul Timis.

Tanara moarta intr-un tragic accident rutier. Victima a murit strivita dupa ce masina s-a rasturnat peste ea

O tanara de 26 de ani a murit, miercuri dimineata, dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a rasturnat in afara partii carosabile pe DN 68A, in zona Lugoj, Dealul Viilor.

Plan ROSU de interventie! NOUA victime intr-un accident rutier produs in Dolj

Accident teribil, luni, in Dolj! Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, intre care si doi copii,in urma unui accident rutier produs, luni, pe un drum judetean care leaga localitatile.

CUMPLIT! Autobuz cu 23 DE COPII, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER! BILANTUL VICTIMELOR!

Un accident rutier s-a produs luni dimineata pe DC 60, intre Pischia si Bencecu de Sus, in apropierea orasului Timisoara.

FOTO Accident rutier grav la Aiud soldat cu decesul unei tinere de 19 ani. Soferul are 20 de ani si a lovit cu masina un stalp de electricitate

Accident rutier grav la Aiud, soldat cu decesul unei tinere in varsta de 19 ani. Un autoturism a intrat frontal intr-un stalp de electricitate.

Accident rutier cu un autobuz plin cu elevi, in prima zi a noului semestru scolar

Un autobuz care transporta zeci de elevi a derapat, luni dimineata, intr-un sant, pe DC60 intre localitatile timisene Pischia si Bencecu de Sus, o tanara de 16 ani avand nevoie de ingrijiri medicale la fata locului, fara a fi transportata la spital.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )