Libnet.ro
UNICEF

13:45

LOVITURA anului in FAMILIA REGALA! Detalii despre NUNTA principelui Nicolae! Asa arata invitatia refuzata de principesa MARGARETA (FOTO)

B1 B1,
LOVITURA anului in FAMILIA REGALA! Detalii despre NUNTA principelui Nicolae! Asa arata invitatia refuzata de principesa MARGARETA (FOTO)

Fostul principe al Romaniei, Nicolae Medforth Mills, a publicat pe pagina de Facebook o poza cu invitatia la nunta sa care va avea loc duminica, 30 septembrie, in Sinaia. Nepotul regelui Mihai si partenera sa,. continuă pe B1

inca o LOVITURA pentru FAMILIA REGALA! Boala PRINTULUI CHARLES e mai grava decat s-a crezut! Nu se mai poate face nimic

Zvonuri ingrijoratoare pentru Casa Regala Britanica sustin ca printul Charles sufera de Alzheimer, boala care il face incompatibil cu sarcinile specifice unui monarh. in varsta de 69 de ani, Charles are.

A avut loc prima nunta gay din familia regala britanica!

Varul reginei Elisabeta a II-a, Lordul Ivar Mountbatten a scris istorie. El este primul membru al familiei regale care s-a casatorit cu o persoana de acelasi sex.

inca un CUTREMUR s-a produs in urma cu putin timp ! A avut 6,4 GRADE! Detalii despre zonele afectate

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade s-a inregistrat, duminica, in Insulele Mariane, in Oceanul Pacific. Autoritatile nu au dat informatii despre producerea de victime sau de pagube si nu au emis alerta d.

ştiri din Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3112 seconds )