Libnet.ro
UNICEF

16:16

Lovitura devastatoare. Cel mai mare secret al lui Kovesi a fost, in sfarsit, devoalat

Antena3 Antena3,
Lovitura devastatoare. Cel mai mare secret al lui Kovesi a fost, in sfarsit, devoalat

Informatii-bomba, prezentate de Mihai Gadea, joi, la Sinteza zilei. Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a sechestrat probe din dosare. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina din tara

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, in contextul disputelor din PSD, ca PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

Cruzimea gardienilor cu fusta din cel mai mare lagar nazist pentru femei

Mai mult de 50. 000 de prizoniere si-au gasit sfarsitul in lagarul de concentrare Ravensbruck din Germania nazista. Calai le-au fost gardieni-femei care aveau pretentia sa poarte lenjerie intima roz, sa.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu ii ataca pe cei din PSD despre care spune ca arata ca ar fi cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, iar aceasta boala nu se trateaza.

Cum arata cel mai mare showroom eMAG din tara

Peste 15. 000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din tara, situat in Galeriile Mobexpert Baneasa, in primul weekend de la deschidere si au realizat comenzi record in valoare de un milion de euro.

Politic show: Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara; Harta taberelor din PSD. Ce filiale l sustin pe Dragnea si care i cer demisia; De ce nu semneaza liderii scrisoarea? Ion Cristoiu despre planul ascuns din PSD:

Cum a lasat PSD o portita pentru frauda electorala la referendumul pentru familia traditionala. Referendumul pentru familia traditionala va purta stampila indoielii, indiferent de rezultat. Grupul pucistilor din PSD a dominat mediatic la Romania TV si Antena 3. Grupul celor trei din PSD, care i-au cerut miercuri intr-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea, a dominat.

Radu Banciu: Dragnea va iesi din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simt. E cel mai mare tartor din 90 incoace. Nimeni n-a fost atat de dictator ca el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre conflictul din PSD si cine i-ar putea urma lui Liviu Dragnea la conducerea partidului. Pasul in spate pe care Liviu Dragnea.

Bobby Paunescu: Consilierul prezidential Marinescu submineaza economia. La forumul oamenilor de afaceri, organizat in cadrul summit-ului, nu a invitat cel mai mare jucator de pe piata de energie (VIDEO)

Bobby Paunescu il acuza pe consilierul prezidential Cosmin Marinescu de faptul ca submineaza economia romaneasca. Paunescu a declarat, pentru B1 TV, ca in cadrul summit-ului Celor Trei Mari, unde se .

Peste 7.000 de romani, asteptati la Alba Iulia pentru un nou record Guinness: celmai mare 100 in cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni

Alba Iulia isi propune sa intre pentru a doua oara in Cartea Recordurilor. Dupa Marea imbratisare din 2010, in 29 septembrie 2018 sunt asteptati in Cetatea Alba Carolina circa 7. 500 de participanti care sa formeze Cel mai mare 100 uman, incadrat in conturul steagului Romaniei alcatuit tot din oameni.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )