Libnet.ro
UNICEF

17:01

Lovitura din partea guvernului Orban pentru banca rusilor. Teodorovici, marele pierdant PSD-ist

Playtech Playtech,
Lovitura din partea guvernului Orban pentru banca rusilor. Teodorovici, marele pierdant PSD-ist

Ministrul de Finante a facut un anunt uluitor! Lovitura actulului guvern de la conducerea Romaniei este una foate puternica pentru banca rusilor. Teodorovici pierde inca o data. Guvernul Orban, lovitura pentru banca rusilor Ministrul de Finante s-a retras din banca rusilor, unde Eugen Teodorovici devenise guvernator. Cel din urma a pierdut de curand titulatura de . continuă pe Playtech

Noua Comisie Europeana a fost investita de Parlament cu o majoritate larga. Adina Valean este comisar european din partea Romaniei

Noua Comisie Europeana condusa de Ursula von der Leyen a primit miercuri votul de incredere din partea Parlamentului European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg. S-au inregistrat 461 de voturi pentru, 157 de voturi.

Florin Roman (PNL): Este evident ca lui Dragnea i s-a facut o favoare din partea conducerii Penitenciarului Rahova atunci cand i s-a aprobat permisia

Este evident ca lui Liviu Dragnea i s-a facut o favoare din partea conducerii Penitenciarului Rahova, unde fostul lider PSD isi ispaseste pedeapsa din dosarul angajarilor fictive, atunci cand i s-a.

Compania aeriana Condor atrage un interes semnificativ din partea potentialilor licitatori

Compania aeriana germana Condor - subsidiara touroperatorului britanic Thomas Cook - a atras un interes semnificativ din partea potentialilor licitatori, a anuntat marti grupul, la doua luni de la falimentul Thomas Cook.

Olguta Vasilescu atac furibund la adresa Guvernului Orban: Au venit prostii iresponsabili

Olguta Vasilescu vine cu critici dure la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban. Au venit prostii iresponsabili, sustine Olguta Vasilescu pe Facebook, care preia o postare a consilierului sau din.

SALARIUL MINIM. Cu cat creste, de fapt, salariul minim in 2020. Anuntul oficial al Guvernului Orban

Salariul minim pe tara pentru anul 2020 creste la nivel brut cu 150 de lei, iar la nivel net cu 83 de lei, a afirmat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Rezultatul.

Rectificarea bugetara si salariul minim, pe agenda guvernului Orban

Alegerile prezidentiale s-au incheiat, iar guvernul Orban se afla in fata primelor provocari majore: rectificarea bugetara ce trebuie aprobata de membrii Executivului pana la sfarsitul acestei saptamani si majorarea salariului minim.

Oamenii Guvernului Orban: Un fost consilier al sefului SRI a fost numit secretar de stat la Economie, iar o jurnalista a ajuns consilier de stat la cabinetul Ralucai Turcan

Noi numiri in functii importante au fost publicate joi in Monitorul Oficial. in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a fost numit Emil Razvan Pirjol, cau experienta in domeniul turismului. Din iulie 2019 se ocupa de afecerile din turism ale grupului Niro, controlat de omul de afaceri Nicu Dumitru, cunoscut ca Niro. in 2012 a fost consilierul lui Eduard Hellvig, actualul director SRI, care in acel moment era ministru la dezvoltare regionala si turism.

Mesaj fara echivoc din partea lui Iohannis: Rectificarea bugetara este obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul de Finante.

Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB. De unde se taie bani la rectificarea bugetara

Deficitul bugetului general consolidat pentru 2019 se va majora la 4,3% din Produsul intern brut in urma celei de-a doua rectificari bugetare, iar printre ministerele care vor primi fonduri suplimentare se afla.

Deficitul estimat de Guvernul Orban pentru 2019 e 4,3% din PIB

Deficitul bugetului general consolidat pentru 2019 se va majora la 4,3% din Produsul intern brut in urma celei de-a doua rectificari bugetare, iar printre ministerele care vor primi fonduri suplimentare se afla.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )