Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lovitura pentru Puiu Popoviciu! iCCJ i-a respins contestatia in anulare

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Puiu Popoviciu! iCCJ i-a respins contestatia in anulare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani. continuă pe Antena3

Zi importanta pentru Puiu Popoviciu. Omul de afacri afla vineri daca scapa de inchisoare

Omul de afaceri Puiu Popoviciu afla astazi daca scapa de cei sapteani de inchisoare primiti in dosarul Baneasa. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si.

Lovitura pentru Rovana Plumb: iCCJ a dispus ca fostul ministru sa fie cercetat de procurori pentru abuz in serviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ca fostul ministru Rovana Plumb sa fie cercetata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, dupa ce judecatorii au.

Puiu Popoviciu ramane cu pedeapsa de 7 ani inchisoare, dupa ce ICCJ i-a respins contestatia in anulare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani inchisoare primita in dosarul 'Baneasa', relateaza Agerpres.

Contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, respinsa ca neintemeiata

ACTUALIZARE 21:20 ICCJ a respins astazi ca neintemeiata contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, potrivit unei surse din presa.

iCCJ urmeaza sa judece astazi contestatia depusa de Puiu Popoviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei ICCJ) urmeaza sa judece incepand de astazi contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, dupa ce in urma cu doua saptamani a decis asupra admisibilitatii acesteia, conform News. ro.

ICCJ urmeaza sa judece vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare

ICCJ urmeaza sa judece incepand de vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, dupa ce in urma cu doua saptamani a decis asupra admisibilitatii acesteia, scrie News. ro.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu cere anularea condamnarii la sapte ani de inchisoare: Contestatia, dezbatuta de iCCJ

Omul de afaceri Puiu Popoviciu cere anularea pedepsei de sapte ani. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri contestatia depusa de omul de afaceri in dosarul.

Inalta Curte urmeaza sa judece vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare

ICCJ urmeaza sa judece incepand de vineri contestatia depusa de Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare, dupa ce in urma cu doua saptamani a decis asupra admisibilitatii acesteia, scrie News. ro.

Puiu Popoviciu ramane cu cei sapte ani de inchisoare in dosarul Baneasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani inchisoare primita in dosarul Baneasa.

Contestatia in anulare depusa de omul de afaceri Puiu Popoviciu, dezbatuta vineri

Magistratii Curtii Supreme vor judeca, vineri, contestatia depusa de omul de afaceri Puiu Popoviciu, prin care acesta solicita anularea pedepsei de sapte ani de inchisoare pe care a primit-o in dosarul Ferma Baneasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )