Libnet.ro
UNICEF

01:05

LOVITURA pentru SEBASTIAN GHITA! Este decizia momentului in JUSTITIE! Cererea de revocare a arestarii preventive a fost RESPINSA

B1 B1,
LOVITURA pentru SEBASTIAN GHITA! Este decizia momentului in JUSTITIE! Cererea de revocare a arestarii preventive a fost RESPINSA

Cererea fostului parlamentar Sebastian Ghita de revocare a masurii arestarii preventive a fost respinsa marti de magistratii Sectiei Penale a Tribunalului Prahova. Prin incheierea pronuntata de Sectia. continuă pe B1

Justitia din Romania, lovitura dura pentru Sebastian Ghita

Magistratii Sectiei Penale a Tribunalului Prahova au respins, marti, ca neintemeiata, cererea fostului parlamentar Sebastian Ghita de revocare a masurii arestarii preventive, se arata intr-un comunicat de.

Tribunalul Prahova a respins cererea lui Sebastian Ghita de anulare a mandatului de arestare

Mandatul de arstare preventiva solicitat de DNA Ploiesti pe numele lui Sebastian Ghita ramane valabil. Tribunalul Prahova a respins astazi cererea fostului deputat prin care solicita anularea masurii preventive. Decizia nu este una definitiva.

Ministrul Justitiei, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita: Ministerul indeplineste doar procedura de solicitare, fondul e cel din dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referitor la respingerea definitiva a cererii de extradare a fostului parlamentar PSD Sebastian Ghita, ca Ministerul face cererea de extradare, dar instantele de judecata decid daca admit sau nu aceasta cerere in functie de elementele cuprinse in dosarul de urmarire penala.

Este TRAGEDIA momentului! A fost gasit spanzurat de un copac! Doliu in Romania

Un barbat in varsta de 59 de ani din municipiul Deva a fost gasit spanzurat de un copac la marginea localitatii Soimus. Politistii au identificat persoana decedata, stabilind ca este vorba despre un.

LOVITURA pentru Antonia! Alex Velea, surprins alaturi de o blonda SUPERBA! (FOTO)

Simona Gherghe are incepand de luni un nou coprezentator. Este vorba despre Alex Velea! Artistul a fost vizibil emotionat cand a intrat in platoul emisiunii, in aplauzele spectatorilor. Pentru a-l face.

LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA, chiar in timpul nuntii! Pozitie transanta din GERMANIA impotriva PSD: Mi-e RUSINE

Noi critici la adresa PSD au fost lansate de socialistii germani, chiar in timpul nuntii fiului lui Liviu Dragnea. Mi-e rusine pentru asa-zisii social-democrati din Romania! a declarat Susanne Kastner,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )