Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lovitura pentru sefa DNA! Kovesi va fi audiata in dosarul Statul paralel

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru sefa DNA! Kovesi va fi audiata in dosarul Statul paralel

Loviutura fara precedent pentru fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Parchetul Militar incepe audierile in dosarul in care este implicata fosta sefa DNA si fostul adjunct al sefului SRI Florian. continuă pe Antena3

Lovitura pentru sefa interimara a DNA! Anca Jurma ar putea fi anchetata de Inspectia Judiciara

Lovitura pentru sefa interimara a DNA. Anca Jurma ar putea fi anchetata de Inspectia Judiciara pentru modul in care a actionat dupa ce Lucian Onea a fost suspendat. Stire in curs de.

Lovitura pentru PSD: Statul roman nu poate lua banii de chirie ai lui Klaus Iohannis

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara de la Sibiu a decis in cazul casei familiei Iohannis. Statul roman nu este proprietarul imobilului. OCPI a respins solicitarea Ministerului Finantelor Publice, iar.

Doi senatori americani il cearta pe Dragnea pentru demiterea lui Kovesi: Modul in care a condus Directia Nationala Anticoruptie a fost aplaudat in intreaga lume

Revocarea din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi si modificarile la Codurile penale sunt doua din subiectele pe care senatorii americani John McCain si Cristopher Murray i le reproseaza lui Liviu Dragnea intr-o.

Lista deschisa pentru sefia DNA

Ministerul Justitiei a demarat, ieri, o noua procedura de selectie a viitorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, func-tie care a ramas vacanta dupa revocarea, in 9 iulie, a Laurei Codruta Kovesi.

Lovitura pentru Erdogan: Trump dubleaza tarifele pentru aluminiul si otelul turcesc

In plina cadere a monedei nationale turcesti, presedintele SUA a anuntat vineri dublarea tarifelor pentru aluminiul si otelul provenit din Turcia. Donald Trump a anuntat masura pe contul sau de Twitter,.

Lovitura pentru Apple: UE vrea ncarcatoare standard pentru toate telefoanele, indiferent de marca

Comisia Europeana va efectua un studiu de impact pentru a estima costurile si beneficiile standardizarii incarcatoarelor de telefoane mobile, relateaza Euractiv. com, citand-o pe Margrethe Vestager, Comisarul european pentru competitie.

Lovitura pentru romani! INFLATIA explodeaza in Romania. BANII nostri incep sa nu mai aiba valoare!

Banca Nation ala a Romaniei BNR) a revizuit in scadere la 3,5%, de la 3,6%, prognoza de inflatie pentru finalul acestui an. Cu toate acestea, fata de aceiasi perioada a anului trecut, bunurile nealimentare.

Lovitura pentru GUVERN! Romania risca SANCTIUNI uriase! COMISIA EUROPEANA a luat decizia RADICALA

Comisia Europeana a decis recent sa trimita Romania si Grecia in fata Curtii de Justitie pentru neindeplinirea obligatiei de a transpune in legislatia lor nationala cea de-a patra directiva privind.

Lovitura pentru FAMILIA DRAGNEA! Se cere infiintarea unei COMISII DE ANCHETA: A facut bani din epidemia de pesta porcina

Vicepresedintele PMP, Catalin Cristache, solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a analiza modul in care autoritatile au gestionat epidemia de pesta porcina. El sustine ca fiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )