Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lovitura pentru toti pensionarii. Ce se intampla cu pensiile cumulate cu salariile

Playtech Playtech,
Lovitura pentru toti pensionarii. Ce se intampla cu pensiile cumulate cu salariile

Ministrul Muncii a propus un nou proiect de lege in ceea ce privesc pensiile si salariile conform caruia pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile. Proiectul de lege urmeaza sa ajunga pe masa lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu pensiile cumulate cu salariile Proiectul de lege propus de ministrul Muncii, Violeta Alexandru . continuă pe Playtech

Lovitura crunta pentru toti romanii de la bloc in ajun de sarbatori. Daca nu se conformeaza pana la sfarsitul anului apar amenzile. Si sunt mari!

Apartamentele racordate la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica vor trebui sa aiba montate contoare pentru caldura, pana la sfarsitul anului 2020. in caz contrar, proprietarii risca amenzi uriase, conform unui proiect propus recent pentru adoptare la Camera Deputatilor, care se afla pentru a doua oara in Parlament. Proprietarii de apartamente vor fi obligati .

Anunt pentru toti utilizatorii de telefoane mobile. Scad facturile de la 1 ianuarie 2020

Anul 2020 nici nu a venit inca, dar deja aduce vesti bune celor care utilizeaza telefoanele mobile. De la data de 1 ianuarie a anului care urmeaza, operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor incepe sa perceapa un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut. Care .

Veste buna pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Ce anunt a facut Guvernul Orban

Vesti bune pentru soferii! Supraacciza la carburanti a fost eliminata, iar romanii vor simti asta cand vor merge sa faca plinul, la benzinarii. Supraacciza la carburanti a fost data spre eliminare in plenul Camerei Deputatilor, cu o zi in urma. Comisia de buget-finante a oferit, marti, un raport de admitere al unui proiect de lege, .

Ce lovitura pentru Mourinho! Prima infrangere la Tottenham impotriva fostei echipe

Pentru Jose Mourinho revenirea ca adversar pe Old Trafford a fost una deloc pozitiva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )