Libnet.ro
UNICEF

19:15

Lovitura pe piata media din Romania: Cel mai asteptat meci de fotbal al inceputului de sezon a ajuns la un post-surpriza

Adevărul Adevărul,
Lovitura pe piata media din Romania: Cel mai asteptat meci de fotbal al inceputului de sezon a ajuns la un post-surpriza

Mondialul s-a incheiat dupa o luna in care atentia planetei a fost indreptata spre Rusia. De acum, vom reveni la Liga I si la tentativele echipelor romanesti de a avansa in fazele superioare ale cupelor europene. continuă pe Adevărul

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania, cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

Anuntul momentului! Lovitura pe piata media! A semnat cu Antena si din august il vezi pe micul ecran

Surpriza de zile mari pentru telespectatori! Unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania va fi vazut in rolul de prezentator TV, incepand de luna viitoare. Citeste continuarea.

Piata auto 2018: pariu pe 120.000 de unitati, dupa cel mai bun semestru din ultimii 9 ani

Piata auto a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani, vanzarile de masini noi au crescut cu 33%, la peste 60. 000 de vehicule in prima jumatate a anului 2018, conform unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de.

Toate pensiile din Romania se vor dubla. Anuntul facut de un consilier al premierului Viorica Dancila, asteptat de milioane de romani

Toate pensiile din Romania care sunt obtinute in urma contributivitatii se vor dubla, anuntul fiind facut de un consilier al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov. Toate pensiile din Romania se vor du.

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

Renault lanseaza noul Megane RS Trophy. Cel mai puternic Megane din toate timpurile face suta in 5.7 secunde

Renault a lansat noul Megane RS Trophy alaturi de acelasi propulsor de 1. 8 litri turbo, capabil insa de 300 de cai putere. Asadar, vorbim despre cel mai puternic Megane stock din istoria producatorului francez de automobile.

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria moderna

Jeff Bezos, fondatorul si directorul general al gigantului american de e-commerce Amazon. com Inc. a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria moderna, cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )