Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lovitura in televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

B1 B1,
Lovitura in televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

Realizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, a facut o mutare, joi, care a surprins pe multa lume. Omul de televiziune a revenit la un obicei la care renuntase la finele lunii mai. Mircea. continuă pe B1

Mircea Badea a prezentat secvente de cosmar, prin care intelegem mai multe despre coronavirus

Realizatorul TV s-a aratat indignat dupa ce a gasit imagini revoltatoare care se intampla in plina pandemie. Mircea Badea a prezentat, marti seara, secvente pe care el le-a numit de cosmar cu foarte.

Mircea Badea, reactie uluitoare. Ce se intampla, de fapt, in spitale este tulburator

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in gura presei de la Antena 3, a dat o veste tulburatoare, in plina pandemie de COVID-19. Vedeta TV a comentat cazurile grave de COVID-19 si aglomeratia din spitale, respectiv de la Terapiile Intensive. Ce se intampla in spitalele din Romania. Reactia uluitoare a lui Mircea Badea Mircea Badea a vorbit .

Mircea Badea l-a desfiintat pe Florin Salam. Detaliul observat de vedeta Antenei 3

Mircea Badea l-a facut cu ou si cu otet pe manelistul Florin Salam, care a facut scandal la poarta spitalului Matei Bals, unde este internat fratele sau. Manelistul i-a acuzat pe medici ca refuza sa-i spuna in ce stare se afla fratele sau. Mircea Badea l-a desfiintat pe Florin Salam, dupa ce manelistul a purtat .

Mircea Badea aduce o veste tulburatoare despre internarile de la Terapie Intensiva: cine are prioritate acolo

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei a vorbit despre situatia ingrijoratoare din tara noastra, in contextul pandemiei generate de noul coronavirus, referindu-se, in special, la locurile de la ATI, acolo unde.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )