Libnet.ro
UNICEF

15:46

UE va lua noi masuri impotriva Rusiei pentru agresiunea din stramtoarea Kerci

B1 B1,
UE va lua noi masuri impotriva Rusiei pentru agresiunea din stramtoarea Kerci

Surse diplomatice sustin ca Uniunea Europeana va adauga opt cetateni rusi pe lista neagra, dupa agresiunea Rusiei asupra Ucrainei din stramtoarea Kerci, potrivit Reuters. Ministrii de externe din. continuă pe B1

Dupa proteste si controverse cu Tudorel Toader, avocatii obtin o majorare cu 141% a onorariilor pentru cauzele din oficiu

Onorariile pentru avocatii din oficiu se vor mari cu 141%, iar articolul care permitea judecatorilor sa scada aceste onorarii a fost modificat, a anuntat miercuri seara decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, in urma negocierilor de la Ministerul Justitiei.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat alocarea a 517 milioane de euro pentru jumatate din magistrala de metrou pana la Aeroportul Otopeni, sectiunea 1 Mai - Tokyo, iar lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an, a anuntat comisarul.

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, Toader anunta majorarea onorariilor pentru aparatorii din oficiu

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va fi incheiat un nou protocol cu avocatii pentru actualizarea onorariilor pentru avocatii din oficiu, urmand sa fie eliminata si prevederea prin care magistratii pot modifica onorariile avocatilor. Toader a sustinut ca a fost de acord de la inceput cu solicitarile avocatilor, mai ales ca si el este avocat si va reintra in profesie dupa ce nu va mai fi ministru, dar ca le-a cerut o justificare scrisa pentru cresterea onorariilor. El a precizat ca in ultimii zece ani statul a platit peste 88 de milioane de euro pentru onorariile avocatilor din oficiu.

Pompeo: Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratiile din ntreaga lume

Presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratii, a afirmat marti secretarul american de Stat Mike Pompeo, la sosirea in Slovacia, una dintre etapele turneului din Europa centrala pentru contrarea influentei in crestere a Rusiei si Chinei, scrie AFP.

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev. Citeste mai mult pespynews. ro .

TEODOROVICI, DESPRE TAXA PENTRU COMPANIILE DIN ENERGIE: Daca se va modifica, va trebui sa se discute intai in coalitie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Digi24, despre eventuala renuntare la taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, ca, daca se va modifica, va trebui sa se discute intai in coalitie si apoi in Guvern.

Comisia Europeana a aprobat finantarea pentru jumatate din magistrala de metrou M6. Corina Cretu: Sper ca autoritatile romne sa gaseasca solutii pentru finalizarea magistralei, ca sa se poata circula pna la Aeroportul Otopeni

Comisia Europeana a aprobat miercuri alocarea a peste 517 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6, pe tronsonul 1 Mai-Tokyo, adica pentru o sectiune de 6 kilometri dintr-un total de peste 14 kilometri cat urmeaza sa aiba la final magistrala de metrou Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda Otopeni, a anuntat comisarul european Corina Cretu, precizand ca lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an. in urma esecului autoritatilor romane de a oferi explicatii pertinente, Comisia Europeana a decis ca magistrala de metrou M6 va avea finantare europeana nerambursabila asigurata doar pe jumatate din distanta. Corina Cretu spune ca spera ca autoritatile romane sa gaseasca solutii pentru finalizarea magistralei, astfel incat sa se poata circula pe noua linie de metrou de la 1 Mai pana la Aeroportul International Otopeni.

Comisia Europeana a aprobat finantari pentru metroul din Capitala

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat miercuri alocarea sumei de 517 milioane de euro pentru proiectul major Constructia liniei de metrou 6 1 Mai - Tokyo), inclus de autoritatile.

HOROSCOP. Floarea protectoare in functie de luna in care te-ai nascut. Garoafa pentru cei din ianuarie, narcisa galbena pentru cei din martie

Floriografia este stiinta care se ocupa cu limbajul florilor. Conceptul dateaza inca din epoca Victoriana. Dincolo de mesajul pe care il poti transmite cu o anumita floare despre care poti afla mai multe.

Brexit: Rompuy, abordat de Theresa May pentru a iesi din impasul Brexit?

David Lidington a avut, se pare, in capitala belgiana o intalnire cu fostul presedinte al Consiliului european, Herman Van Rompuy, potrivit Sky News. Conform media, dna May l-ar considera pe crestin-democratul belgian o personalitate in stare sa apropie pozitiile britanice si europene pentru iesirea din impas, potrivit La Libre, citat de Rador.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.243 seconds )