Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucian Bode: Bucurestenii pot calatori gratuit pe magistrala de metrou Drumul Taberei, marti, pana la ora 23.00

B1 B1,
Lucian Bode: Bucurestenii pot calatori gratuit pe magistrala de metrou Drumul Taberei, marti, pana la ora 23.00

Circulatia pe magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi gratuita marti, ziua inaugurarii, pana la ora 23. Anuntul a fost facut de catre Lucian Bode, ministrul Transporturilor. Sunt bucuros. continuă pe B1

Lucian Bode: Timpii de asteptare pe magistrala M5 sunt in prezent de 6 minute

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat, marti seara, ca timpii de asteptare in statii pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute. Totodata, acesta a adaugat se doreste.

Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

Dupa noua ani, magistrala 5 de metrou care ajunge in Drumul Taberei e deschisa publicului. La inaugurarea care vine sase ani mai tarziu decat termenul initial stabilit sunt prezenti premierul Ludovic Orban si.

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi data in circulatie marti, 15 septembrie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa marti, 15 septembrie. Lucrarile la aceasta magistrala au inceput in 2011, iar primul.

Bode: Timpii de asteptare pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute

Timpii de asteptare in statii pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute, a declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la postul public de televiziune.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )