Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lucian Bode: Pana la sfarsitul anului vom reusi sa finalizam si tronsonul de autostrada dintre Rasnov si Cristian

B1 B1,
Lucian Bode: Pana la sfarsitul anului vom reusi sa finalizam si tronsonul de autostrada dintre Rasnov si Cristian

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare, ca autoritatile au dat in trafic pana in prezent 77 de kilometri de autostrada, iar pana la. continuă pe B1

Bode: Am reusit sa dam in trafic 77 de kilometri de autostrada. Pana la sfarsitul anului vom reusi sa finalizam si tronsonul dintre Rasnov si Cristian

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a anuntat vineri ca autoritatile au dat in trafic pana in prezent 77 de kilometri de autostrada, iar pana la sfarsitul anului va fi finalizat si tronsonul de autostrada dintre Rasnov si Cristian din judetul Brasov.

CORONAVIRUS |Medic: Pana la 30% dintre americani ar putea sa fi fost testati pozitiv pana la sfarsitul anului

Aproape o treime dintre rezidentii SUA ar putea fi pana la urma infectati cu noul coronavirus, pana la sfarsitul anului 2020, a declarat luni medicul Scott Gottlieb, fost comisar al Administratiei pentru.

Lucian Bode: Se poate si in Romania sa finalizam proiecte de infrastructura de transport inainte de termen

Finalizarea lucrarilor la centura ocolitoare a Bacaului cu un an mai devreme arata ca dovedeste ca si in Romania pot fi implementate proiecte de infrastructura mare in timp util, precizeaza Lucian Bode,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )