Libnet.ro
UNICEF

17:01

Lucian Bode: Timpii de asteptare pe magistrala M5 sunt in prezent de 6 minute

B1 B1,
Lucian Bode: Timpii de asteptare pe magistrala M5 sunt in prezent de 6 minute

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat, marti seara, ca timpii de asteptare in statii pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute. Totodata, acesta a adaugat se doreste. continuă pe B1

Bode: Timpii de asteptare pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute

Timpii de asteptare in statii pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute, a declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la postul public de televiziune.

Lucian Bode: Bucurestenii pot calatori gratuit pe magistrala de metrou Drumul Taberei, marti, pana la ora 23.00

Circulatia pe magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi gratuita marti, ziua inaugurarii, pana la ora 23. Anuntul a fost facut de catre Lucian Bode, ministrul Transporturilor. Sunt bucuros.

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi data in circulatie marti, 15 septembrie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa marti, 15 septembrie. Lucrarile la aceasta magistrala au inceput in 2011, iar primul.

Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

Dupa noua ani, magistrala 5 de metrou care ajunge in Drumul Taberei e deschisa publicului. La inaugurarea care vine sase ani mai tarziu decat termenul initial stabilit sunt prezenti premierul Ludovic Orban si.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )