Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lucian Mindruta, acuzatie dura la adresa regizorului Cristi Puiu pentru afirmatia de la TIFF. Confuzia jurnalistului

Adevărul Adevărul,
Lucian Mindruta, acuzatie dura la adresa regizorului Cristi Puiu pentru afirmatia de la TIFF. Confuzia jurnalistului

Lucian Mindrutas-a alaturat celor care il ataca pe cunoscutul regizor Cristi Puiu, dupa ce afirmatiile facute de acesta referitor la purtarea mastii in spatiile deschise. continuă pe Adevărul

Radu Ghelmez, atac virulent la adresa regizorului Cristi Puiu. Nimeni nu are un cec in alb pentru spune prostii in public

Regizorul Cristi Puiu este atacat dupa ce a criticat autoritatile pentru tonul folosit in fata cetateanului de rand si pentru modul in care trateaza oamenii. Printre criticii artistului se numara si Radu Ghelmez.

Regizorul Cristi Puiu, discurs halucinant la TIFF: Ar fi bine sa va fie teama de alte lucruri, nu de pandemie. Daca maine o sa va ceara sa mergeti in maini, o sa mergeti. Autoritatile sa nu ne mai trateze ca pe niste vite!

Regizorul Cristi Puiu, prezent la TIFF cu filmul Malmkrog, a vorbit despre masurile de siguranta luate de autoritati pentru prevenirea raspandirii coronavirusului. Cu toate ca TIFF-ul s-a remarcat anul acesta printr-o organizare fara cusur si a facut numeroase apeluri publice pentru siguranta populatiei, Cristi Puiu are o alta viziune, scrie ActualdeCluj. ro.

CTP, dupa discursul lui Cristi Puiu: O magarie agitatorica, menita sa-i promoveze filmul. Daca nu e asta, ar trebui sa il consider pe domnul Puiu de-a dreptul idiot!

Cristian Tudor Popescu, gazetar si critic de film, considera ca iesirea lui Cristi Puiu - de la Festivalul de Film TIFF), cand a blamat cerinta ca publicul sa poarte masti de protectie - reprezinta o magarie agitatorica prin care regizorul isi promoveaza noua pelicula.

Digi24: CTP: Cristi Puiu a facut o magarie agitatorica menita sa-i promoveze filmul. Cei care au aplaudat sunt hominizii cretini sau ticalosi

Daca n-as lua in considerare aceasta posibilitate, ar trebui sa il consider pe dl. Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot! spune CTP.

CORONAVIRUS |Medicul Andreea Moldovan, despre discursul anti-masca al lui Cristi Puiu: Si mai dureroase sunt aplauzele primite

Cristi Puiu a declarat, recent, ca este inuman ca spectatorii sa priveasca un film de 200 de minute purtand masca de protectie pe fata. in acest context, Andreea Moldovan, director medical la Spitalul de Boli.

Declaratia-soc de la TIFF, aparata: Pe Cristi Puiu l-a starnit tonul dispretuitor cu care prezentatorul i-a cerut sa isi puna masca, desi se gasea la distanta

Atacat de multa lume dupa ce a indraznit sa conteste masura autoritatilor locale din Cluj, care au impus obligativitatea purtatului mastilor si in spatiile libere, regizorul Cristi Puiu este aparat de Mihnea Maruta.

Faimosul regizor Cristi Puiu le cere romanilor sa fie indisciplinati si sa nu poarte masca

Faimosul regizor Cristi Puiu le-a sugerat romanilor sa fie indisciplinati, asa cum au fost si la R.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il considera agitator pe cineastul Cristi Puiu, care nu este de acord cu purtarea mastii in aer liber

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca cineastul Cristi Puiu, care a declarat recent ca nu este de acord cu purtarea mastii in aer liber, nu a facut decat sa isi promoveze filmul Malmkrog prin afirmatiile controversate si il considera agitator.

Cristi Puiu, noi precizari dupa dicursul controversat de la TIFF: Nu am refuzat sa port masca. Oare oamenii din fruntea statului nu sunt acolo ca sa ne serveasca pe noi, cetatenii? Atunci de ce exista acest noi si voi? (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a facut precizari, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cu privire la discursul pe care l-a sustinut vineri seara inaintea proiectiei filmului sau de la Festivalul International.

Cristi Puiu, noi precizari dupa discursul controversat de la TIFF: Nu am refuzat sa port masca. Oare oamenii din fruntea statului nu sunt acolo ca sa ne serveasca pe noi, cetatenii? Atunci de ce exista acest noi si voi? (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a facut precizari, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cu privire la discursul pe care l-a sustinut vineri seara inaintea proiectiei filmului sau de la Festivalul International.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )