Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lucian Onea si Mircea Negulescu, din nou la Parchetul General, dupa miscarea-surpriza a sefei interimare DNA

B1 B1,
Lucian Onea si Mircea Negulescu, din nou la Parchetul General, dupa miscarea-surpriza a sefei interimare DNA

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procurorMircea Negulescu au ajuns din noula Parchetul General, vineri dimineata, pentru a fi audiati. Asta in contextul in care sefa interimara a. continuă pe B1

Procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu vor fi pusi sub control judiciar de Parchetul General

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu urmeaza sa fie pusi sub control judiciar de Parchetul General. Cei doisunt urmariti penal pentru complicitate la savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

Andreea Cosma depune o noua plangere pe numele lui Lucian Onea. Deputata cere arestarea preventiva a fostului procuror-sef de la unitatea de elita din Ploiesti

Lucian Onea a ajuns din nou la Parchetul General pentru a fi audiat. inainte de a intra in sediul institutiei, Onea a spus ca momentan nu se teme de nimic. Andreea Cosma va depune o noua plangere penala ?.

Lovitura de gratie pentru DNA: Lucian Onea si Mircea Negulescu, sub control judiciar

Fostul procuror-sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a fost plasat sub control judiciar de catre procurorii de la Parchetul General. Acesta nu isi poate exercita functia in acest timp. De asemenea,.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, pusi sub control judiciar

Lucian Onea si Mircea Negulescu au fost plasati sub control judiciar in dosarul deschis in urma plangerii formulate de Vlad Cosma PSD), informeaza dcnews. ro. De asemenea, procurorii i-au interzis lui.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, sub control judiciar

Lucian Onea si Mircea Negulescu au fost pusi sub control judiciar in dosarul Vlad Cosma. Stire in curs de actualizare.

Procurorul Lucian Onea, mutare-surpriza: Ce solicitare a depus dupa audierea la Parchetul General

Fostul sef al DNA ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, au fost plasati sub control judiciar de anchetatorii de la Parchetul General. Cei doi nu mai au voie sa paraseasca.

Sefa interimara a DNA, decizie de ULTIMA ORA, dupa inculparea procurorului Lucian Onea: Control de amploare la DNA Ploiesti

Procurorul-sef interimar al DNA Anca Jurma a dipus inceperea unui control la DNA Ploiesti, in contextul in care Parchetul General a declansat actiunea penala in cazul fostului sef al structurii teritoriale,.

Control la DNA Ploiesti. Dosarele familiei Cosma,verificate dupa ce Lucian Onea a fost pus sub urmarire penala

Procurorul sef al DNA, doamna Anca Jurma, a dispus un control la Serviciul teritorial Ploiesti, pentru a fi verificate dosarele in care apar Vlad Cosma, Andreea Cosma si Mircea Cosma, dar si masurile luate de Onea in ceea ce-i priveste. Controlul are loc dupa ce fostul sef al Directiei, Lucian Onea, a fost pus sub urmarire penala.

Fostul procuror sef al DNA Ploiesti Lucian Onea este urmarit penal/ Este acuzat ca i-a cerut lui Vlad Cosma sa falsifice documente

Procurorii Parchetului General l-au pus sub urmarire penala pe fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea in dosarul in care e acuzat de inducerea in eroare a organelor judiciare, represiune nedreapta si cercetare abuziva. Onea e acuzat ca l-a obligat pe Vlad Cosma sa falsifice o sesizare pe alt nume, scrie Mediafax.

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, e urmarit penal / El i-ar fi cerut lui Vlad Cosma sa falsifice documente ntr-un dosar n care Sebastian Ghita a fost acuzat de coruperea alegatorilor din R. Moldova

Procurorii Parchetului General l-au pus sub urmarire penala pe fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea in dosarul in care e acuzat de inducerea in eroare a organelor judiciare, represiune nedreapta si cercetare abuziva. Onea e acuzat ca l-a obligat pe Vlad Cosma sa falsifice o sesizare pe alt nume, scrie Mediafax. Potrivit unor surse judiciare este vorba de o sesizare intocmita de Cosma pe numele uni cetatean din Chisinau, Serghei Petrus. in acest caz, DNA ploiesti l-a acuzat pe fostul deputat Sebastian Ghita de coruperea alegatorilor din Republica Moldova la prezidentialele din 2014, in favoarea lui Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )