Libnet.ro
UNICEF

22:00

LUCRARE FINALIZATA DUPA 9 ANI Metrou functional in Drumul Taberei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUCRARE FINALIZATA DUPA 9 ANI Metrou functional in Drumul Taberei

Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei ar urma sa fie inaugurata astazi, 15 septembrie, conform anuntului facut de Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, in sedinta de guvern desfasurata ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Linia de metrou Eroilor Drumul Taberei a fost deschisa. Iohannis si Orban, primii in metroul inaugurat azi

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei Eroilor s-a deschis incepand de marti, 15 septembrie, cu cinci ani intarziere.

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi data in circulatie marti, 15 septembrie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa marti, 15 septembrie. Lucrarile la aceasta magistrala au inceput in 2011, iar primul.

in cati ani s-a facut aici statia ta de metrou? Povestea magistralei de metrou din Drumul Taberei: de la balbe, blocaje si finantari taiate succesiv, la termene ratate, surpari, recorduri stabilite si lucrari ce mai raman de executat si dupa deschidere

Putin peste 3,2 miliarde de lei - circa 660 de milioane de euro - atat costa actualizat intreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele doua ramuri ale sale si depoul de la Valea Ialomitei. Fara doar si poate cel mai scump proiect de infrastructura urbana din tara, prima linie de metrou construita de la zero dupa Revolutie, M5 din Drumul Taberei conecteaza unul dintre cele mai mari cartiere bucurestene, cam de marimea unui oras mare din provincie, insa a avut nevoie de mai bine de 12 ani de la prima licitatie pentru a fi pusa in functiune.

Dupa 9 ani de asteptare: Metroul circula, in sfarsit, in Drumul Taberei

Magistrala de metrou din Drumul Taberei este functionala, dupa o asteptare de 9 ani in care lucrarea.

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

VIDEO Prima zi cu metrou in Drumul Taberei. Cum arata fiecare statie de pe magistrala M5 - FOTOGALERIE

Metroul din Drumul Taberei a fost in sfarsit inaugurat marti, dupa 11 ani de cand au inceput lucrarile de executie. Primele trenuri cu calatori au circulat marti pe cei 7 km de tuneluri si au trecut prin cele zece noi statii. Vezi in articol cum arata statiile de pe M5.

Metrou Drumul Taberei. Cum arata harta Magistralei 5, care urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa circulatiei marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Lucrarile trebuiau finalizate, conform primului termen avansat,.

VIDEO INTERVIU Misterele metroului construit in comunism: La Gara de Nord, exista o alta gara subterana Motivul pentru care Ceausescu nu a vrut metrou in Drumul Taberei

Octavian Udriste este singurul feroviar in viata, din cei cinci ingineri alesi de Nicolae Ceausescu sa duca la bun sfarsit aceasta constructie suta la suta romaneasca. intr-un interviu pentru HotNews, Octavian Udistre a povestit de ce exista, sub Gara de Nord, o alta gara subterana, umpluta cu pamant si care este motivul pentru care statia de la Romana e asa de ingusta. El s-a referit si la motivul pentru care dictatorul nu a vrut sa construiasca metroul in Drumul Taberei. Interviul a fost publicat pe 6 decembrie 2019.

Lucian Bode: Bucurestenii pot calatori gratuit pe magistrala de metrou Drumul Taberei, marti, pana la ora 23.00

Circulatia pe magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi gratuita marti, ziua inaugurarii, pana la ora 23. Anuntul a fost facut de catre Lucian Bode, ministrul Transporturilor. Sunt bucuros.

Ludovic Orban, la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei: Investitiile in infrastructura sunt prioritatea absoluta a Guvernului pe care il conduc (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inaugurat, marti, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor. Cu aceasta ocazie, Orban a subliniat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )