Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi gata pna n octombrie, dar linia din Drumul Taberei risca sa ramna muzeu din cauza unui proces pe rol: Cerem sa se judece n regim de urgenta!

Hotnews Hotnews,
 Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi gata pna n octombrie, dar linia din Drumul Taberei risca sa ramna muzeu din cauza unui proces pe rol: Cerem sa se judece n regim de urgenta!

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate in totalitate pana in septembrie-octombrie, insa noua linie din Drumul Taberei risca sa ramana muzeu si sa nu fie deschisa nici in 2019 daca instanta de judecata nu va lua o decizie in cazul contestatiilor depuse la licitatia privind sistemul de automatizare a metroului. Oficialii Metrorex spun ca au cerut ca dosarul sa se judece in regim de urgenta si ca termenul de finalizare al sistemului de automatizare - obiectul contestatiilor - de 9 luni, ar putea fi scurtat la 6 luni, daca se lucreaza in trei schimburi. continuă pe Hotnews

FOTO Directorul Metrorex, Dumitru Sodolescu: Lucrarile la Magistrala de metrou M5, finalizate in septembrie-octombrie

Dumitru Sodolescu, director Metrorex, a afirmat luni, pe santierul de la Magistrala de metrou 5, ca lucrarile pentru acest tronson vor fi finalizate in septembrie-octombrie, daca va fi rezolvat dosarul de contestatie in instanta cu privire la sistemul de automatizare. Statiile Romancierilor, Constantin Brancusi si Valea Ialomitei sunt finalizate in proportie de 99,4%.

METROU DRUMUL TABEREI. Anunt de ultima ora in privinta metroului spre Drumul Taberei. Care e conditia sa fie gata in acest an

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate in totalitate pana in septembrie-octombrie, iar daca instanta va judeca in regim de urgenta contestatiile cu privire la sistemul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )