Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban afirma ca se va incerca producerea de Euthyrox in Romania: ii rog pe pacienti sa nu faca stocuri

B1 B1,
 Ludovic Orban afirma ca se va incerca producerea de Euthyrox in Romania: ii rog pe pacienti sa nu faca stocuri

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, intrebat despre problemele care exista privind achizitionarea Euthyrox, medicament folosit de pacientii cu afectiuni tiroidiene, si faptul ca se gaseste in. continuă pe B1

Ludovic Orban: Urmare votului de Parlament, Romania sufera deja

Ludovic Orban critica virulent decizia Parlamentului, controlat de PSD, de a majora imediat pensiile.

LUDOVIC ORBAN: Dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si sifonari de ban public

Premierul Ludovic Orban afirma ca dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si prin alocari, sifonari de ban public in tot felul de proiecte care nu au niciun fel de efecte asupra vietii de zi cu zi a oamenilor.

ORBAN: Vom incerca sa introducem Euthyrox in fabricatie in Romania

Ludovic Orban a fost intrebat despre problemele care exista privind achizitionarea Euthyrox. Premierul a declarat ca se va incerca o introducere a acestui medicament in fabricatie in tara noastra.

Ludovic Orban: 80% din banii cheltuiti pentru achizitionarea combustibilului pentru producerea energiei termice si electrice in Bucuresti se duc in pamant sau in buzunarele smecherilor care si-au batut joc de oameni

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, la lansarea programului politic al PNL Bucuresti, ca sistemul de furnizare a energiei termice in Capitala nu este deloc sustenabil si ca este nevoie de investitii.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Cand s-ar putea introduce noi restrictii in Romania. Ludovic Orban, anunt de ultima ora

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in ciuda faptului ca in urma cu o saptamana, numarul de infectari cu coronavirus a atins un nivel record, acesta nu s-a confirmat in evolutia saptamanala, astfel incat, in acest moment, nu trebuie aplicate masuri de restrictie.

Ludovic Orban, lovitura nimicitoare de la Traian Basescu

Traian Basescu a lansat, marti, un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a declarat ca Romania va intra in incapacitate de plata, daca CCR va decide ca legea de majorare cu 40% a punctului de pensie este constitutionala.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Boxerul xenofob, Calin Marincus, care nu credea in Covid-19 si si-a facut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment din Cluj, la care a participat si premierul Romaniei Ludovic Orban. Cine e protestatarul care la apostrofat pe Ludovic Orban Calin Marincus care este sustinator al Noii Drepte si .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )